Коji prinčevi su još uvek singl?

Моžda su prinčevi Vilijam i Hari već u braku i zasnivaju svoje porodice, ali je dobra vest što na svetu postoje još prinčeva za kojima devojke mogu da uzdišu.

koji-princevi-su-jos-uvek-singl-1.jpg

Меđu njima ima i onih koji nisu popularni, kao što je princ Sebastijan od Luksemburga, ali i pravi predstavnici plave krvi, kao što je šeik od Dubaija ili sultan od Bruneja.

Pа, upoznajte neke od njih:

Princ od Luksemburga

Princ Sebastijan ima 27 godina i najmlađi je sin vojvode Henrija. On je šesti o redu u liniji za nasledstvo luksemburškog prestola.

Osim što je studirao vojnu akademiju, kao i sva njegova braća i muški preci, on ima i diplomu iz marketinga i komunikacija, koju je stekao na Koledžu u Ohaju.

Trenira ragbi, a igrao je i u nacionalnom timu. Voli sport, naročito skijanje, plivanje i planinarenje.

koji-princevi-su-jos-uvek-singl-2.jpg

Princ od Jordana

Husein Bin Abdula je najstariji sin jordanskog kralja i prvi je u liniji za nasledstvo prestola. Ima samo 23 godine, ali i diplomu iz međunarodne istorije, kao i diplomu Kraljevske vojne akademije Velike Britanije.

On je sa svojih 20 godina predsedavao sednicom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija. Obožava da provodi vreme sa braćom i sestrama, ali i da se bavi sportom.

koji-princevi-su-jos-uvek-singl-3.jpg

Princ od Belgije

Ovaj mladi prestolonaslednik krije privatni život od javnosti, pa su detalji o njemu malo poznati. Princ Joakim ima 26 godina i 9. je po redu u liniji za nasledstvo prestola.

Studirao je međunarodnu ekonomiju, menadžment i finansije na Univerzitetu u Milanu, a potom je završio i pomorsku školu, nakon čega je postao oficir belgijske mornarice.

koji-princevi-su-jos-uvek-singl4.jpg

Šeik od Dubaija

Hamdan bin Mohamed bin Rašid Al Maktum je drugi od ukupno 12 dece šeika Mohameda i njegove supruge Hind. 2008. godine je proglašen za naslednika i od tada redovno izvršava svoje kraljevske protokolarne dužnosti.

Između ostalog, on je zaista veran korisnik Instagrama i ima preko 6 miliona pratilaca. Isto tako, pod pseudonimom Faza piše i objavljuje poeziju.

Ima 35 godina i studirao je javnu politiku i ekonomiju. Voli životinje, biciklizam, ronjenje i paraglajding.

koji-princevi-su-jos-uvek-singl-5.jpg

Princ od Bruneija

Abdul Matin je deseto dete sultana Hasanala Bolkija i njegove bivše druge žene. On je i četvrti sultanov sin i šesti po redu za nasledstvo trona.

Studirao je međunarodnu politiku i diplomatiju u Londonu, a potom i prestižnu Kraljevsku vojnu akademiju. Ima dozvolu za upravljanje helikopterom, obožava jahanje konja, a veliki je ljubitelj i divljih mački.

Zapravo, on u svom domu čuva tigrove, leoparde, pantere i druge divlje mačke koje su mu ljubimci.

koji-princevi-su-jos-uvek-singl6.jpg

E. D. | CRNOBELO.rs / foto: pinterest.com

Možda vas zanima:

Zašto uvek verujemo da je trava zelenija na drugoj strani? Koliko puta ste čuli frazu: „Trava je uvek zelenija na drugoj strani“? Ova fraza...
Zašto modrice menjaju boju i još 5 informacija za one koji žele da znaju sve Koje biće je besmrtno? Zašto su astronauti 5 centimetara viši u svemiru nego na ...
Vizuelni prikaz depresije i još 7 mentalnih bolesti Od šizofrenije i depresije do bipolarnog poremećaja, glas o mentalnim bolestima ...
Uvek pijte najbolje vino, ne čuvajte ništa za specijalne prilike - 10 lekcija kojima samo život može... Život je ono što ti se dešava dok si zauzet praveći druge planove, rekao je Džon...
Uvek kasne, jedu miševe i krokodile: 11 činjenica o životu u Vijetnamu Vijetnamac će teško stići na vreme na zakazani susret, a nije uopšte čudno ako u...
Umivate lice sapunom i još 9 loših navika za lepotu koje treba da zaboravite Iako micelarna voda uklanja veći deo šminke, ona ne omogućava temeljno čišćenje ...