Bijonse je rodila blizance na rizični carski rez, a posle Džej Zijevog neverstva se osećala više seksi

36-godišnja Bijonse poznata je po tome što je izuzetno zaštitnički nastrojena prema svojoj privatnosti i svojoj porodici, ali je ovoga puta za Vog napravila izuzetak.

bijonse-je-rodila-blizance-na-rizicni-carski-rez-a-posle-dzej-zijevog-neverstva-se-osecala-vise-seksi-1.jpg

Posle pune 4 godine Bijonse je u intervjuu praćenom živopisnim fotografijama otvoreno progovorila o porođaju sa blizancima, braku i neverstvu.

Otkrila je da je pretrpela hipertenziju izazvanu trudnoćom, zbog koje je njeno telo izgledalo naduto i zbog koje je došla do težine od celih 99 kilograma. Blizance je rodila na hitan, ali rizičan carski rez koji je mogao biti poguban po njen život i po život Rumi i Ser.

bijonse-je-rodila-blizance-na-rizicni-carski-rez-a-posle-dzej-zijevog-neverstva-se-osecala-vise-seksi-2.jpg

„Bila sam natečena i morala sam da se odmaram ceo mesec posle porođaja. Moje zdravlje i zdravlje mojih beba bilo je u opasnosti, morala sam da pristanem na carski rez.

Provela sam nekoliko nedelja na intenzivnoj nezi. Suprug je bio pravi borac i moja ogromna podrška.

Ponosna sam što sam svedok njegove snage i razvoja kao muža, najboljeg prijatelja i oca. Bio je to period preživljavanja, a to sam shvatila nekoliko meseci kasnije.

bijonse-je-rodila-blizance-na-rizicni-carski-rez-a-posle-dzej-zijevog-neverstva-se-osecala-vise-seksi-3.png

Posle 6 meseci sam počela da se pripremam za Koačelu. Privremeno sam postala vegan, odrekla sam se kafe, alkohola i voćnih napitaka. Ali, bila sam strpljiva i uživala sam u svojim oblinama. Moja deca i moj suprug isto tako.“

Nešto kasnije u intervjuu, bez direktnog naglašavanja da priča o svom braku, rekla je da su slomljeno srce i izdaja sada iza nje.

„Postoji mnogo nijansi u svakom putovanju. Ništa nije crno ili belo. Prošla sam kroz pakao i vratila sam se i zahvalna sam za svaki ožiljak.

Sada osećam da sam mnogo lepša, više seksi i mnogo zanimljivija. Naravno, i mnogo snažnija.“

bijonse-je-rodila-blizance-na-rizicni-carski-rez-a-posle-dzej-zijevog-neverstva-se-osecala-vise-seksi-4.jpg

Ovu ispovest je zaokružila fantastičnom foto sesijom:

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Sin Naomi Vots sve više liči na devojčicu - u haljinama, sa dugom plavom kosom (foto) Šarliz Teronje verovatno bila prva majka u šou biznisu koja je otvoreno i bez st...
Sin će je voditi do oltara, neće imati ogromnu haljinu: Detalji o svadbi Džej Lo i Aleksa Rodrigeza Od kada ju je Aleks Rodrigez zaprosio, fanovi Dženifer Lopez nestrpljivo očekuju...
Poslednje fotke poznatih, napravljene nekoliko dana pre smrti Život nije lakši pod pritiskom slave, a koliko god da su bogati i uspešni, posto...