6 poznatih ličnosti koje su se bavile striptizom (fоtо)

Veliki deo njih su se odlučile da se bave igranjem uz šipku u striptiz barovima zato što nisu mogle da izađu na kraj sa finansijama.

6-poznatih-licnosti-koje-su-se-bavile-striptizom-foto-01.jpg

Neke poznate ličnosti su započele svoju karijeru plesanjem u striptiz barovima i to ne kriju.

Deo njih:

Коrtni Lav

Iako je 80.-tih imala problem sa težinom, Kortni je otkrila da je upravo u tom periodu zarađivala igrajući oskudno odevena.

6-poznatih-licnosti-koje-su-se-bavile-striptizom-foto-1.jpg

Аmber Rouz

Kada je imala 15 godina, Aber je zarađivala baveći se striptizom i kaže da su joj se tako otvorila vrata šoubiznisa. Potom je počela da se pojavljuje u reklamama, a viđala se i sa Kanje Vestom.

6-poznatih-licnosti-koje-su-se-bavile-striptizom-foto-2.jpg

Dita fon Tiz

Danas je jedna od najpoznatijih igračica burleske, ali je nekada počela kao obična striptizeta. Kaže da se osećala kao riba bez vode dok nije počela da osmišlja i realizuje svoje šoue.

6-poznatih-licnosti-koje-su-se-bavile-striptizom-foto-3.jpg

Blek Čajna

Njeni roditelji nisu mogli da joj plate koledž, pa je zato preko dana išla na časove, a uveče je radila u striptiz klubu. Potom je u Majamiju počela da zarađuje po 15.000 dolara za noć i počela je da se viđa sa reperom Tajgom, sa kim ima dete.

6-poznatih-licnosti-koje-su-se-bavile-striptizom-foto-4.jpg

Kris Prat

Glumac nije mogao da izađe na kraj sa finansijskim problemima, pa je zato od svoje 18. godine počeo da izvodi striptiz na rođendanskim proslavama starijih dama i na raznim privatnim zabavama.

6-poznatih-licnosti-koje-su-se-bavile-striptizom-foto-5.jpg

Каrdi Bi

Počela je da se bavi striptizom sa 19 godina i 2 godine je to krila od roditelja. Kada je napunila 23 godine pobedila je na muzičkom šouu, što ju je lansiralo u zvezde.

6-poznatih-licnosti-koje-su-se-bavile-striptizom-foto-6.jpg

Pročitajte i kоje druge zvezde su radile u striptiz klubovima pre nego što su postale poznate!

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Skandalozni ljubavni trouglovi u kojima su se našli slavni Kolege, koleginice, dadilje, prijatelji - nema kategorije sa kojom slavni nisu b...
Sin će je voditi do oltara, neće imati ogromnu haljinu: Detalji o svadbi Džej Lo i Aleksa Rodrigeza Od kada ju je Aleks Rodrigez zaprosio, fanovi Dženifer Lopez nestrpljivo očekuju...
Pravila koja su prestala da važe za Megan Markl kada je odustala od titule Sada kada Megan Markl ima pravo da živi po svojim pravilima, mnoge kraljevske za...