Моdni zakoni kraljica stila: 10 komada odeće koje svaka dama mora da ima u garderoberu

Тајna najbolje odevenih žena na svetu je skrivena u bezvremenskim klasicima kojima se one uvek vraćaju. I iznova nas oduševljavaju ukusom.

modni-zakoni-kraljica-stila-10-komada-odece-koje-svaka-dama-mora-da-ima-u-garderoberu-01.png

Pogodile ste? Radi se o večno inspirativnim Francuskinjama. Postoje određene stvari bez kojih ne mogu da zamisle svoj izgled, a ni život.

Kada bi modne zakone kraljica stila pretočili u top listu, onda bismo dobili skup od ovih 10 komada odeće koje svaka dama mora imati u garderoberu:

1. Crn ili tamno plav blejzer

Kada su sakoi u pitanju, francuske dame često posegnu u muški plakar, pa pozajme njihove modele. A blejzere u dve klasične boje nose bukvalno uz sve, od sukanja, preko haljina, pa do pantalona.

modni-zakoni-kraljica-stila-10-komada-odece-koje-svaka-dama-mora-da-ima-u-garderoberu-1.png

2. Sandale sa ravnom potpeticom

Udobne i pre svega praktične, sandale sa ravnom potpeticom su nosive u svim prilikama, kako dnevnim tako i večernjim. Ujedno, one mogu izgledati ležerno i sofisticirano, zavisno od modela koji odaberete, odnosno sa kakvom odećom ćete ih kombinovati.

modni-zakoni-kraljica-stila-10-komada-odece-koje-svaka-dama-mora-da-ima-u-garderoberu-2.png

3. Džemper od kašmira

Titula najpoželjnijeg udobnog komada za dnevne varijante nesumnjivo pripada džemperu od kašmira. Francuskinje ga neretko pritegnu kaišem oko struka, kombinujući ga sa omiljenim farmerkama ili suknjom.

modni-zakoni-kraljica-stila-10-komada-odece-koje-svaka-dama-mora-da-ima-u-garderoberu-3.png

4. Strukirana koktel haljina

Ovakav ženstven model sa naglašenim strukom, predstavlja odlično i brzinsko rešenje za večernje prilike. Naročito ako izaberete haljinu neutralne crne boje i iskombinujete je sa štiklama.

modni-zakoni-kraljica-stila-10-komada-odece-koje-svaka-dama-mora-da-ima-u-garderoberu-4.png

5. Коžna jakna

Klasična moto jakna je prvi izbor francuskih modnih ikona. U tandemu sa dugom haljinom čini urban i moderan izgled, a podjednako dobro se uklapa i sa pomenutim džemperom od kašmira i farmerkama.

modni-zakoni-kraljica-stila-10-komada-odece-koje-svaka-dama-mora-da-ima-u-garderoberu-5.png

Nastavlja se na sledećoj strani...