Od frizerki do šankerki: Slavni muškarci koji su se venčali sa anonimnim ženama

Iako su ljubavne priče kada svetska zvezda gubi razum za devojkom iz susedstva pretežno rezervisane za filmsko platno, nekoliko poznatih imena dokazuje da je ovakav scenario moguć i u realnom životu.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-02.jpg

Pričajući o svojoj supruzi Lusijani Baroso (43), popularni glumac Met Dejmon (48) je jednom prilikom rekao da je pravi srećnik jer se zaljubio u „običnu smrtnicu“.

Imajući u vidu da im brak traje više od jedne decenije, čini se da je ipak u pravu. Koje su to njegove kolege iz sveta šou biznisa koje su mu se pridružile na listi?

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-03.jpg

Od frizerki do šankerki, ovo su slavni muškarci koji su se venčali sa anonimnim ženama:

Edi Redmejn i Hana Begšo

Par se venčao u decembru 2014. godine, a njihova priča je počela kao čisto prijateljstvo. Edi je išao u englesku mušku školu, dok je Hana bila u susednom internatu za devojke.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-04.jpg

Kada su njene školske drugarice organizovale humanitarnu modnu reviju, on se dobrovoljno prijavio da izađe na pistu bez majice. Glumac se priseća da se baš i nije najbolje pokazao u očima ženske publike, ali ga je zato primetila Begšova.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-05.jpg

Posle druženja dugog punih 12 godina, oni su zvanično započeli vezu 2012. godine, prvi put se pojavljujući zajedno kao par na crvenom tepihu. Nežnija polovina ovog oskarovca se bavi odnosima s javnošću.

Patrik Dempsi i Džilijan Fink

Par je u braku od jula 1999. godine. Slavni glumac je upoznao buduću suprugu u njenom salonu „Deluks" 1994. godine. Kada je frizerka videla njegovo ime na spisku mušterija, prvo što je pomislila bilo je da je reč o šali njenih kolega.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-06.jpg

Zatim je usledio šok kada je pravi Patrik Dempsi došao na šišanje. Džilijan Fink je obuzela ogromna radost, jer je glumca smatrala neodoljivo slatkim. Sa druge strane, oboje su u to vreme bili emotivno vezani za druge partnere.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-07.jpg

Međutim, posle tri godine tokom kojih je on redovno zakazivao termine za šišanje, gde su usput flertovali, oni su konačno priznali obostranu ljubav.

Kristijan Bejl i Sibi Blažić

Par se zakleo na večnu ljubav u januaru 2000. godine. Amerikanka srpskog porekla tada je radila kao lična asistentkinja Vinone Rajder. Prvi put su se videli na kućnoj zabavi u organizaciji ove glumice. Kasnije su „pobegli“ u Las Vegas gde ih je navodno venčao imitator Elvisa Prislija.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-08.jpg

Kristijan Bejl je imao 26 godina, a Sibi Blažić punih 30. Kada je osvojio Oskara za najboljeg glumca u sporednoj ulozi, novinarima je izjavio da je tokom braka njegova supruga morala da bude udata za mnogo različitih likova.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-01.jpg

Svoju voljenu je nazvao dobrom i jakom ženom, bez koje ne bi bilo moguće da postigne sve ono što je postigao.

Met Dejmon i Lusijana Baroso

Par je stao pre oltar u decembru 2005. godine. Kada je poznati glumac upoznao svoju harizmatičnu suprugu, ona je radila kao šankerka u baru u Majamiju, gde je on boravio za vreme snimanja filma.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-09.jpg

Članovi filmske ekipe su ga nagovorili da izađe sa njima, a u prostoriji punoj ljudi, njemu je za oko zapala argentinka Lusijana Baroso.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-10.jpg

Zvezda kaže da ne zna da li bi im se putevi ikada ukrstili da ga toga dana bukvalno nisu naterali da izađe na piće. Par je obnovio bračne zavete 2013. godine.

Vins Von i Kajla Veber

Par se venčao u januaru 2010. godine, a i sami su se upoznali na svadbi 2008. godine. Kajla Veber je bila drugarica iz detinjstva supruge Vinsovog prijatelja.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-11.jpg

Odrasla je na maloj farmi u mestu koje ima oko 400 stanovnika. U vreme kada ga je upoznala, ona je radila kao agent za nekretnine. Pošto je živela daleko, glumac je na početku bio skeptičan po pitanju veze.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-12.jpg

Prvo su razmenjivali elektronske poruke i telefonske pozive, posle čega su veoma brzo postali nerazdvojni. U više navrata komičar je isticao da je njegov izbor životne saputnice bio zaista dobra odluka.

Alek Boldvin i Hilarija Tomas

Par je izgovorio sudbonosno „da“ u junu 2012. godine. Pogledi su im se sreli u jednom veganskom restoranu u Njujorku.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-13.jpg

Dok je Hilarija stajala ispred vrata, Alek Boldvin joj je prišao sa rečima da „moraju“ da se upoznaju. Glumac se kasnije šalio na svoj račun, izjavljujući da njegova prva rečenica nije bila preterano pametna.

od-frizerki-do-sankerki-slavni-muskarci-koji-su-se-vencali-sa-anonimnim-zenama-14.jpg

Kada se upoznala sa holivudskim glumcem, 27-godišnja Tomasova je radila kao instruktorka joge u studiju koji je otvorila posle diplomiranja na Univerzitetu u Njujorku.

 M. A. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Тајne kozmetičara slavnih dama: Kako da izgledate mladoliko u svako doba? Žene vole da izgledaju savršeno u svako doba, a to je moguće ukoliko se pravilno...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Тrikovi koji će vam pomoći u neprijatnim situacijama u poslednjem trenutku Kao po nekom nepisanom pravilu, neprijatna iznenađenja se dešavaju uvek kada naj...
Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...