Jedu za posebnim stolom, ne bude Kim - 10 pravila koje osoblje Kardašijana mora da sledi

Kardašijani su od onih porodica koje imaju tonu zahteva za svoje osoblje, a iako ste za deo njih možda i čuli, sigurno ima još nekoliko stvari za koje niste mogli ni da zamislite da ih zahtevaju.

jedu-za-posebnim-stolom-ne-bude-kim-10-pravila-koje-osoblje-kardasijana-mora-da-sledi-01.jpg

Dok su neki beskrajno zahvalni svojim pomoćnicima koji im svaki dan čine lakšim, Kardašijani se prema njima odnose kao da su im robovi.

Pored toga što imaju gomilu obaveza, oni ne smeju da jedu za istim stolom sa njima, Kortni se obraćaju sa „madam“, a Kim ne smeju da bude.

Pogledajte neka od najčudnijih pravila koja je porodica Kardašijan-Džener postavila svojim pomoćnicima:

1. Kada izađu u restoran, moraju da jedu za posebnim stolom. Kim ne sedi zajedno sa dadiljama svoje dece.

jedu-za-posebnim-stolom-ne-bude-kim-10-pravila-koje-osoblje-kardasijana-mora-da-sledi-02.jpg

2. Obezbeđenje mora da nosi crno kako bi se Kim isticala i ne smeju da razgovaraju sa njom zbog prethodnih nesporazuma između Kanjea i člana obezbeđenja.

jedu-za-posebnim-stolom-ne-bude-kim-10-pravila-koje-osoblje-kardasijana-mora-da-sledi-03.jpg

3. Kajli ne dozvoljava nikome da dodiruje njene cevčice za napitke, a očekuje da osoblje zna kakav smuti da joj naručuje svakoga dana, a da je ne pita.

jedu-za-posebnim-stolom-ne-bude-kim-10-pravila-koje-osoblje-kardasijana-mora-da-sledi-04.jpg

4. Kada izlaze u javnost, pomoćnici moraju da se kreću iza Kim i ostalih članova porodice, kako bi oni imali svu pažnju ispred kamera.

jedu-za-posebnim-stolom-ne-bude-kim-10-pravila-koje-osoblje-kardasijana-mora-da-sledi-05.jpg

5. Moraju da budu spremni da sve učine za Kim i Kanjea - ako oni nešto požele, to mora da se uradi bez pitanja i pregovora.

jedu-za-posebnim-stolom-ne-bude-kim-10-pravila-koje-osoblje-kardasijana-mora-da-sledi-06.jpg

Nastavlja se na sledećoj strani... Možda vas zanima:

Slavne ličnosti koje su dokaz da prijateljstvo između muškaraca i žena postoji O muško-ženskim prijateljstvima mišljenja će uvek biti podeljena, ali među pozna...
Slavne dame koje stalno nose mider ispod odeće (foto) I pored svih tretmana i treninga, ni slavne dame se ne osećaju dovoljno sigurno ...
Seksi poze, pijani pogledi: 15 fotografija Tifani, ćerke Donalda Trampa, koje on ne želi da vidite Tifani Tramp je danas impresivna mlada dama koja se sa ocem pojavljuje na događa...