Nasilje u porodici, detinjstvo u Plejboj vili — ko su deca Hjua Hefnera i koliko novca su nasledili od njega?

Hju Hefner ima četvoro dece od kojih se troje može pohvaliti veoma uspešnim karijerama, a svi su dobili deo njegovog bogatstva, pod uslovom da nikada ne koriste drogu i alkohol. Zbog toga su bili redovno testirani pre nego što su dobijali novac.

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-01.jpg

Hju Hefner je najpoznatiji po Plejboju, časopisu za odrasle, i po ludim zabavama u svojoj Plejboj vili, ali je u privatnom životu bio i brižan i posvećen otac.

Hefner ima četvoro dece iz dva braka. Iz prvog braka sa Mildred Vilijams, koji je trajao od 1949. do 1959. godine, dobio je sina Dejvida i ćerku Kristi.

Iz drugog braka sa Kimberli Konrad, sa kojom se venčao 1989. godine, Hefner je dobio sinove Marstona i Kupera. Hefner i Kimberli su se rastali 2010. godine, iste godine kada se verio sa Plejboj zvezdom Kristal Haris.

Zanimljivo je, da se za razliku od njega, njegova deca drže podalje od javnosti i dosta su uspešna u svojim oblastima, ali je jedno od njih ipak imalo problema sa zakonom.

Kristi Hefner

Hefnerovo najstarije dete je ćerka Kristi koja je rođena u novembru 1952. godine. Završila je englesku i američku književnost na Univerzitetu Brandeis, a diplomirala je 1974. godine.

Godine 1982. počela je da radi u očevoj firmi — Plejboj — a šest godina kasnije postala je i generalni direktor. Kristi je bila na funkciji do 2009. godine.

Procenjuje se da danas njeno bogatstvo iznosi oko 30 miliona dolara.

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-02.jpg

Dejvid Hefner

Drugo dete iz Hefnerovog prvog braka je sin Dejvid koji je rođen 1955. godine. I on je završio fakultet — filmsku umetnost i digitalne medije — na univerzitetu u Kaliforniji.

Za razliku od svoje sestre Kristi, Dejvid nikada nije radio za Plejboj i umesto toga otvorio je sopstvenu konsultantsku firmu.

Dejvid se oprobao i kao filmski producent, a njegov prvi film dobio je glavnu nagradu 2010. godine na festivalu Dances With Films.

Danas Dejvid ima oko pola miliona dolara.

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-03.jpg

Marston Hefner

Marston je Hefnerovo prvo dete sa drugom ženom Kimberli Konrad. Za razliku od ostale Hefnerove dece, Marston je problematičan.

Prvih osam godina života, Marston je živeo u Plejboj vili — mestu koje uopšte nije pogodno za malo dete. I u tinejdžerskim godinama, mnogo vremena je provodio u čuvenoj vili.

„Kao 15-godišnje dete, s vremena na vreme sam gledao gole ljude. Jednostavno, takav je život kada odrastaš kao sin Hjua Hefnera, u njegovoj senci.“

Godine 2012, kada je imao 21 godinu, Marston je uhapšen zbog nasilja u porodici. Navodno je udario svoju tadašnju devojku Kler Sinkler, nakon čega je morao da se pridruži programu protiv porodičnog nasilja.

Istovremeno je dobio naređenje od suda da ne prilazi Kler najmanje tri godine.

Marston nije postao uspešan kao njegova braća i sestra, ali za sebe kaže da je pisac i tvrdi da je napisao knjigu o zombijima koja još uvek nije izdata.

Nije poznato koliko tačno novca Marston ima, ali se pretpostavlja da njegovo bogatstvo iznosi oko 1,6 miliona dolara.

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-04.jpg

Kuper Hefner

Za Hefnerovo najmlađe dete se može reći i da je najuspešnije. Imao je nekoliko visokih funkcija u Plejboju, osnovao je sopstvenu kompaniju i bio je deo američkog ratnog vazduhoplovstva

Baš kao i njegov brat Marston, i on je odrastao u Plejboj vili, ali očigledno to nije imalo lošeg uticaja na njega.

Nedavno je postao otac, kada je sa suprugom Skarlet Birn dobio blizance.

Kuperovo bogatstvo se procenjuje na 5 do 10 miliona dolara.

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-05.jpg

Ko je nasledio bogatstvo Hjua Hefnera?

Nakon njegove smrti 2017. godine, iza Hefnera je ostalo bogatstvo od 35 miliona dolara — suma znatno manja nego što se očekivalo.

U zlatnom dobu Plejboja, časopis je vredeo 200 miliona dolara, a oko 2000-ih, vrednost je narasla na 399 miliona.

Međutim, do 2017. godine, Hefner je posedovao samo 30 procenata brenda, pa je i njegovo bogatstvo opalo.

Ubrzo nakon njegove smrti javnost je saznala da je novac podjednako podeljen između njegove dece i njegove tadašnje supruge Kristal Hefner.

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-06.jpg

Međutim, Holi Medison, koja je bila Hjuova dugogodišnja devojka, tvrdila je da je u testamentu Hefner naveo da će ona dobiti 3 miliona dolara. Tvrdnje nisu potvrđene, pa su na kraju Hefnerov novac podelili njegova deca i žena Kristal.

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-07.jpg

Međutim, Hefner je želeo da osigura da njegova deca neće zastraniti, pa je postavio neobičan uslov.

U njegovom testamentu je naglašeno da ako neko od njegove dece počne da koristi alkohol ili narkotike, neće dobiti ništa. Isto pravilo važi i za ženu Kristal.

Hefner je bio toliko ozbiljan sa ovom odlukom, da su nakon njegove smrti žena i deca redovno testirani na drogu.

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-08.jpg

Međutim, Plejboj vila sada je u vlasništvu milionera Darena Metropulosa koji ju je kupio za 100 miliona dolara pre Hefnerove smrti. Ipak, danas je kuća napuštena i nalazi se u fazi raspada, a nakon Hefnerove smrti je nekoliko puta opljačkana.

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-09.jpg

nasilje-u-porodici-detinjstvo-u-plejboj-vili-ko-su-deca-hjua-hefnera-i-koliko-novca-su-nasledili-od-njega-10.jpg

Spirova S. | CRNOBELO.rs / Foto: Daily Mail

Možda vas zanima:

Таbela: Koliko vode dnevno treba da pijete prema težini? Iako većina ljudi tvrdi da svaki čovek treba da unese makar 2 litra vode dnevno,...
Маla deca na svadbi? Nе, hvala Оdavno je prošlo vreme kada je pozivnica, u kojoj je naznačeno da se preferira p...
Аstro kutak: Na šta trošite najviše novca, prema horoskopskom znaku? Na kraju meseca svi dobro znamo da se zapitamo: „Gde sam potrošio novac ovog mes...
Zvezde na fotkama iz detinjstva koje pokazuju koliko je prirodna njihova lepota Danas svi misle kako je retkost naći devojku sa prirodnom lepotom, koja ne „gu...
Zaštо su Kejt Midlton i princ Vilijam raskinuli pre nego što su se venčali? Princ Vilijam kaže da su bili veoma mladi i da im je trebalo malo prostora kako ...
Zašto zvezde nose cipele veće za nekoliko brojeva? Oni koji prate događaje na crvenom tepihu i ostale glamurozne svečanosti, sigurn...