Zaštо su Kejt Midlton i princ Vilijam raskinuli pre nego što su se venčali?

Princ Vilijam kaže da su bili veoma mladi i da im je trebalo malo prostora kako bi našli svoj put, ali je jedan njegov potez bio glavni razlog njihovog raskida.

zasto-su-kejt-midlton-i-princ-vilijam-raskinuli-pre-nego-sto-su-se-vencali-1.jpg

Аkо i vi i vaš partner imate istoriju raskida i pomirenja, ne brinite se, jer se to dešava i poznatima. Kejt Midlton i princ Vilijam su prekinuli vezu pre njihove raskošne svadbe u aprilu 2011. godine.

2007. godine, 4 godine od kako su počeli da se viđaju, oni su prekinuli vezu i krenuli različitim putevima. Kada se to dogodilo, kraljevska porodica nije želela da komentariše već su samo izjavili da je to Vilijamov privatni život.

zasto-su-kejt-midlton-i-princ-vilijam-raskinuli-pre-nego-sto-su-se-vencali-2.jpg

Zašto su raskinuli?

Krajem 2006. godine Kejtina porodica je ponudila Vilijamu da sa njima proslavi novogodišnju noć. Kejtini roditelji su rezervisali vilu u jednom snežnom selu u Škotskoj. Vilijam je pristao da dođe, ali se potom predomislio i nije se pojavio. Ovo je veoma revoltiralo Kejt.

Prema strogim kraljevskim pravilima, praznici se provode sa kraljicom, a budući da Kejt tada tehnički nije bila član porodice, nije joj bilo dozvoljeno da prisustvuje.

zasto-su-kejt-midlton-i-princ-vilijam-raskinuli-pre-nego-sto-su-se-vencali-3.jpg

Nakon novogodišnje noći, Vilijam se posvetio svojim vojnim obavezama i par nije bio u mogućnosti da se sastane.

Dok su se za njega pojavljivali naslovi da se opija, izlazi uveče, pa čak i flertuje sa ženama u Londonu, Kejt je bila pod stalnim pritiskom i nadzorom medija. Svi ovi razlozi su doveli njihovu vezu do kraja.

zasto-su-kejt-midlton-i-princ-vilijam-raskinuli-pre-nego-sto-su-se-vencali-4.jpg

Juna 2010. godine par se ponovo sreo na jednoj zabavi povodom završetka Vilijamovih vojnih treninga.

Na odmoru u Keniji, oktobra meseca iste godine, Vilijam je zaprosio Kejt savršenim prstenom njegove pokojne majke Dajane.

zasto-su-kejt-midlton-i-princ-vilijam-raskinuli-pre-nego-sto-su-se-vencali-5.jpg

Kao što već znate, raskošna svadba se dogodila u aprilu 2011. godine, a njihovo prvo dete, sina Džordža, su dobili jula 2013. Ostalo je istorija.

zasto-su-kejt-midlton-i-princ-vilijam-raskinuli-pre-nego-sto-su-se-vencali-6.jpg

Nakon što su se „primirili“, u jednom intervjuu na pitanje o njihovom raskidu, Vilijam je izjavio:

 „Oboje smo bili veoma mladi, tražili smo sebe i imali smo različite karaktere. Kako bismo pronašli sopstveni put, morali smo sebi dati prostora i to je ispalo odlično po nas. Vidite?“

zasto-su-kejt-midlton-i-princ-vilijam-raskinuli-pre-nego-sto-su-se-vencali-7.jpg

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Rođen je u bizarnom seks kultu, živeo je sa pacovima, gledao je kako mu brat umire pred očima - put ... Većina smatra da će Hoakin Feniks sigurno osvojiti Oskara za glavnu mušku ulogu ...
Poslednje fotke poznatih, napravljene nekoliko dana pre smrti Život nije lakši pod pritiskom slave, a koliko god da su bogati i uspešni, posto...
Od frizerki do šankerki: Slavni muškarci koji su se venčali sa anonimnim ženama Iako su ljubavne priče kada svetska zvezda gubi razum za devojkom iz susedstva p...