Švarcenegerov sin iz afere sa kućnom pomoćnicom, glumčeva je kopija - kako je svet saznao za njega?

Iako je Arnold Švarceneger više od jedne decenije krio vanbračnog sina bukvalno od svih, danas su njih dvojica u odličnom odnosu. Sada 24-godišnji momak koji ide očevim stopama, otkrio je kako se osećao onog dana kada su svi saznali čiji je sin, ali i kako se trudi da svog oca učini ponosnim.

svarcenegerov-sin-iz-afere-sa-kucnom-pomocnicom-glumceva-je-kopija-kako-je-svet-saznao-za-njega-01.jpg

Arnold Švarceneger je otac petoro dece – četvoro iz braka sa Marijom Šriver, unukom američkog predsednika Kenedija, kao i sina kojeg je dobio iz afere sa kućnom pomoćnicu. Nakon što je glumac javno priznao da je prevario Mariju sa kućnom pomoćnicom Mildred Baenom, ali i da imaju dete, brak je počeo da im se raspada.

Sada, u intervjuu za Men's Health, glumčev 24-godišnji sin Džozef Baena otkriva da pamti trenutak kada je ceo svet saznao ko mu je zapravo otac.

svarcenegerov-sin-iz-afere-sa-kucnom-pomocnicom-glumceva-je-kopija-kako-je-svet-saznao-za-njega-02.jpg

Godine 2011, kada je Džozef imao samo 13 godina, Arnold Švarceneger je otkrio svoju veliku tajnu.

„Sećam se tog dana veoma dobro. Bio sam osmi razred i zvali su me iz učionice. Mama je bila tamo i rekla mi: 'Moramo da idemo – svi su saznali ko ti je otac'.

Tada je imao 13 godina. Moje telo se transformisalo, moj um se transformisao i u tom trenutku je počeo da se transformiše ceo moj život“, kaže Džozef u intervjuu.

svarcenegerov-sin-iz-afere-sa-kucnom-pomocnicom-glumceva-je-kopija-kako-je-svet-saznao-za-njega-03.jpg

Mladić se priseća da je škola bila okružena paparacima koji su pokušavali da ga fotografišu.

Nakon što je javnost saznala za tajnu, njegova majka i on otišli su kod rođaka u Teksas kako bi izbegli haos u medijima koji je izazvala Švarcenegerova izjava.

„Niko nije znao za mene i svi su želeli da čuju detalje. Mama i ja smo morali da se čuvamo.“

svarcenegerov-sin-iz-afere-sa-kucnom-pomocnicom-glumceva-je-kopija-kako-je-svet-saznao-za-njega-04.jpg

Iako je Švarcenegerovo priznanje značilo kraj njegovog braka, zahvaljujući ovome, Džozef je imao priliku da se zbliži sa ocem i izgradi odličan odnos sa njim.

Mladi Džozef je čak crpeo i inspiraciju od svog oca, pa je danas bodibilder i model, a pokušava i da se probije u Holivudu kao glumac.

„Veoma sam motivisan i srećan zbog svog odnosa sa tatom. Mnogim momcima je teško da svog oca učine ponosnim ili da izađu iz njegove senke.

Ali sve dokle god radite ono što volite, stvari će biti dobre. Ali takođe mislim da mnogi momci nemaju dobre očeve kao što je moj.“

svarcenegerov-sin-iz-afere-sa-kucnom-pomocnicom-glumceva-je-kopija-kako-je-svet-saznao-za-njega-05.jpg

Džozef otkriva da se u početku čak plašio da potraži pomoć od oca kada je u pitanju bodibilding. Međutim, vremenom se njihov odnos poboljšao i ubrzo su počeli redovno da vežbaju zajedno.

„Bio sam veoma nervozan. Budno sam pratio šta mi pokazuje, pokušavajući da vidim šta radi i kako se ponaša. Jedna od najvažnijih stvari koje sam naučio od oca jeste da guram sebe do krajnjih granica, da uradim još jednu vežbu, da nastavim dok se ne premorim.“

svarcenegerov-sin-iz-afere-sa-kucnom-pomocnicom-glumceva-je-kopija-kako-je-svet-saznao-za-njega-06.jpg

Iako je Švarceneger pomogao sinu oko vežbanja, Džozef je otkrio da ne želi da mu pomogne da se probije u Holivudu.

„Otac je veoma staromodan, ne veruje da neko treba da vam da nešto na poslužavniku. On veruje da će se naporan rad isplatiti, a i ja verujem u isto.

Ja sam veoma ponosan, do te mere da kada želim da od oca zatražim kontakt ili uslugu, prvo se zapitam šta će to učiniti mojoj časti. Kada idem na audicije, niko ne zna da mi je on otac jer nemamo isto prezime.“

svarcenegerov-sin-iz-afere-sa-kucnom-pomocnicom-glumceva-je-kopija-kako-je-svet-saznao-za-njega-07.jpg

Posle velikog priznanja 2011. godine, Arnold Švarceneger ne govori mnogo o svom sinu u javnosti, ali na društvenim mrežama redovno obeležava važne dane poput rođendana.

Za Džozefov 24. rođendan u oktobru prošle godine, glumac je podelio nekoliko zajedničkih fotografija sa motivacionom porukom:

„Srećan rođendan Džozefe! Veoma sam ponosan na tebe i volim te. Odličan si u teretani, u svojoj karijeri sa nekretninama i u glumačkoj profesiji. Znam da će ovo biti još jedna fantastična godina.“

svarcenegerov-sin-iz-afere-sa-kucnom-pomocnicom-glumceva-je-kopija-kako-je-svet-saznao-za-njega-08.jpg

Još Džozefovih fotografija na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Upoznajte sina Dragana Bjelogrlića - Aleksej (21) je zavodnik kao i njegov otac „Na ovoj fotografiji je kopija svog oca“ – stoji u nekim od komentara pored foto...
Pred matičarem je sa svojom izabranicom izgovorio „ne“, Nataši Bekvalac je posvetio pesmu „Lažljiva“... Pesmu „Reci mi da znam“ posvetio je bivšoj devojci koja ga je navodno prevarila ...
Jedna od najlepših trudnica na svetu je Srpkinja (foto) Srpska lepotica izgleda neverovatno fit u trudnoći, čak je i u 35. nedelji zadrž...