Upoznajte najzgodnijeg doktora iz Beograda koji stalno dobija nepristojne ponude (foto)

Estetski hirurg Vasilije Vujović (32) nezvanično je proglašen za najzgodnijeg hirurga na svetu, a rođen je i živi u Beogradu. Stalno dobija nepristojne predloge od devojaka, ali još uvek nije pronašao svoju srodnu dušu.

upoznajte-najzgodnijeg-doktora-iz-beograda-koji-stalno-dobija-nepristojne-ponude-foto-01.jpg

O ovom estetskom hirurgu pisao je i DailyMail 2017. godine, a prema pisanju britanskih medija, doktor iz Srbije je „najzgodniji hirurg na svetu“. On je specijalista za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, a na društvenim mrežama često postavlja fotografije onoga što radi, ali i svoje fotografije.

Trenutno na Instagramu ima 208.000 pratilaca koji prate njegov rad i njega. Među velikim brojem fotografija estetskih operacija koje je on izvršio pronaći ćete i niz njegovih fotografija u teretani, na planinarenju, selfi fotografije, a žene prosto ne mogu da se odluče na kojoj fotografiji izgleda bolje.  

Jednom prilikom, pre nekoliko godina, on je izjavio da mu njegov dobar fizički izgled u velikoj meri stvara probleme na poslu:

„Imao sam problema zbog dobrog izgleda, ali sam morao da naučim kako da se nosim sa tim. Najvažnije je da znate šta radite, naročito u profesiji kao što je moja. Ne volim agresivne devojke. Volim ljubazne devojke. Želim da devojka bude zanimljiva, zabavna i da ima smisao za humor. Nije mi važan fizički izgled. Želim da budem sa takvom ženom“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, estetska hirurgija je mnogo više od silikona i ulepšavanja. Kako kaže, ona se primenjuje na ljude koji imaju određene anomalije ili im nedostaje deo tela kao posledica opekotina ili raka kože.

Iako je, kako je i sam nedavno priznao za časopis Story, njegov Instagram nalog prepun nepristojnih ponuda od devojaka, on još uvek nije pronašao svoju srodnu dušu. Kako kaže, trenutno „nije zauzet“. Tvrdi da sebe ne vidi kao mnogo zgodnog, kako kaže, ima i zgodnijih od njega, ali se oni verovatno ne fotografišu.

Više fotografija pogledajte u nastavku:

https://www.instagram.com/p/CBIjg8CJDvO/

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Zovu ga „milioner pod maskom“ – Činjenice o srpskom reperu Devitu koji krije lice od javnosti Zovu ga „milioner pod maskom“, 2020. godine snimio je pesmu sa Reljom Popovićem,...
Upoznajte sina Dragana Bjelogrlića - Aleksej (21) je zavodnik kao i njegov otac „Na ovoj fotografiji je kopija svog oca“ – stoji u nekim od komentara pored foto...
Upoznajte makedonsku Barbiku i Kena (foto) U ružičastom svetu Barbike i Kena... Kaltrina i Stefan su savršeno dočarali kult...