Upoznajte sina Dragana Bjelogrlića - Aleksej (21) je zavodnik kao i njegov otac

„Na ovoj fotografiji je kopija svog oca“ – stoji u nekim od komentara pored fotografije sina Dragana Bjelogrlića, Alekseja. Mladi glumac već krade uzdahe ženske publike, a pred njim je blistava karijera.

upoznajte-sina-dragana-bjelogrlica-aleksej-21-je-zavodnik-kao-i-njegov-otac-01.jpg

Dragan Bjelogrlić se trudi da koliko god može sakrije svoj privatni život daleko od očiju javnosti, tako da su fotografije njegove supruge Maje i dece Alekseja (21) i Mie (25) do sada retko mogle da se vide.

Dragan i Maja nisu mnogo aktivni na društvenim mrežama, Mia ima privatni Instagram nalog, a nedavno je publika bila pozitivno iznenađena činjenicom da je najmlađi član porodice, Aleksej Bjelogrlić (21), otvorio javni profil na kojem je podelio neke svoje fotografije.

U nekim od komentara, njegovi pratioci su komentarisali da Aleksej mnogo liči na svog oca iz mladosti.

„Na ovoj fotografiji je kopija svog oca“ – stoji u jednom od komentara.

Aleksej je krenuo očevim stopama, pa je upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Postao je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta 2021. godine, a takođe je i jedan od najmlađih članova.

upoznajte-sina-dragana-bjelogrlica-aleksej-21-je-zavodnik-kao-i-njegov-otac-02.jpg

Mladi Bjelogrlić karijeru je započeo ulogom u filmu svog oca Montevideo, Bog te video, a igrao je i u TV seriji Žigosani u reketu.

U seriji Senke nad Balkanom tumačio je ulogu mladog boksera, a posebnu pažnju privukao je zbog vrelih scena sa glumicama Sandrom Bugarski i Milicom Tomašević.

upoznajte-sina-dragana-bjelogrlica-aleksej-21-je-zavodnik-kao-i-njegov-otac-03.jpg

Dragan je jednom prilikom otkrio da je ulogu u seriji Senke nad Balkanom dao Alekseju kako bi ga testirao koliko je ozbiljan u nameri da se bavi glumom.

„Kada je Dejan Stojiljković izmislio taj lik boksera, rekao sam mu da moramo da nađemo dobrog mladog glumca, a on i Boban Jevtić su mi predložili da uzmem Alekseja. Dok sam pisao tu ulogu, počeo sam da ga testiram koliko je ozbiljan u svojoj nameri da se upiše na glumu.

upoznajte-sina-dragana-bjelogrlica-aleksej-21-je-zavodnik-kao-i-njegov-otac-04.jpg


Video sam da je veoma ozbiljan i rekao sam mu da ću mu dati ulogu da vidim koliko može. On se dobro razvio. Bilo mi je nezgodno što sam morao da režiram njegovu ulogu. Nisam znao da li da ga posmatram kao sina ili kao glumca.

Uradio je dobar posao. Video sam da može da se bavi ovom profesijom. To je bio test i nisam znao da će se ovako završiti“, rekao je Bjelogrlić u izjavi za  srpske medije.

Pogledajte neke od Aleksejevih fotografija:

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Тri suprugova pravila i brilijantan odgovor njegove lepše polovine Novopečeni suprug je rešio da postavi tri kratka pravila svojoj supruzi, a na nj...
Znaju se od malih nogu, ima tetovažu u njegovu čast: 12 činjenica o supruzi Lionela Mesija Poznato je da fudbaleri imaju veoma atraktivne supruge, a takva je i supruga Mes...
Zašto neke 40-godišnje žene izgledaju kao devojke, a druge kao babe? Danas možete da vidite žene u svojim 40-im godinama koje izgledaju kao da su 20 ...
Započnite dan kao supermodel: Ideje za niskokalorični doručak foto: pixabay.com Vodeće svetske manekenke otkrivaju svoj jutarnji meni koji je...
Veži dete pupčanom vrpcom do četrdesete godine i ponavljaj mu da nikada neće naći ženu kao što je nj... Svi se čudimo, kao da smo pali s Marsa, kako ima toliko defektnih ljudi u društv...