Goca Tržan posle petog neuspešnog pokušaja in-vitro: „Ne daju nam da usvojimo dete jer ja imam 48 godina"

„Kada bismo usvojili dete, ono bi bilo naše“ - Srpska pevačica Goca Tržan posle pet neuspešnih pokušaja vantelesne oplodnje, otkrila je da razmišlja o usvajanju deteta, ali da to ne može da ostvari zbog starosne granice.

goca-trzan-posle-petog-neuspesnog-pokusaja-in-vitro-ne-daju-nam-da-usvojimo-dete-jer-ja-imam-48-godina-01.jpg

Špekulisalo se da je Goca Tržan odustala od učešća na izboru za pesmu koja će nas predstavljati na Evroviziji zato što je po peti put pokušala in-vitro oplodnju. Ona je u gostovanju u emisiji Premijera rekla da ne želi da govori o tome, da je dobila rezultate i da nije trudna, ali je nekoliko dana kasnije ipak odlučila da se otvori i da sa javnošću podeli više o svojoj borbi sa neplodnošću.

Poznata srpska pevačica nedavno je u intervjuu za srpski magazin Hello.rs otkrila da ni posle petog pokušaja vantelesne oplodnje nije uspela da zatrudni, ali je sa suprugom Rašom Novakovićem (33), sa kojim je u braku od 2015. godine, odlučila da ne odustanu dok im se ne ostvari želja.

Otvoreno je govorila o tome zašto ne može da usvoji dete.

„Starosna granica mi ne dozvoljava da usvojim dete, a parovima koji se upuste u tu priču treba najmanje 2 do 3 godine da prikupe sva potrebna dokumenta. Upravo sam razgovarala sa Sergejom Ćetkovićem, koji je rekao da trenutno radi na ubrzavanju procedure.

Ja i Raša smo odlučili da, ako ne budemo imali svoje dete, izaberemo dete kojem ćemo pružiti priliku da se obrazuje i živi pristojnim životom. Slažem se da ne treba svako da usvaja decu, ali ne treba svako ni da ih rađa“, rekla je Goca za Hello.rs.

Srpska pevačica dodaje da ne oseća pritisak da li će postati majka, jer već ima 15-godišnju ćerku Lenu iz veze sa Ivanom Marinkovićem.

„Ja imam dete i zato ne osećam pritisak da li ću postati majka. Ali želim da još jednom postanem roditelj, da rodim dete čoveku koga mnogo volim, koji je pažljiv, pametan i pouzdan.

To čak nije toliko njegova potreba koliko je moja. Biti roditelj detetu koje nije vaše mnogo je teže i složenije od toga da budete roditelj biološkog deteta. Pored toga, stalno ti prebacuju da „nije tvoje“. Ako moj muž i ja usvojimo dete, ono će biti naše“, rekla je Goca.

https://www.instagram.com/p/CS2JlRAD9dc/

Goca je gostovala u emisiji „Na saslušanju“ na YouTube kanalu informer.rs gde je govorila o intimnim temama iz svog života.

U svom stilu, Goca je i ovog puta bila potpuno iskrena i otvoreno je govorila o nekim aspektima sopstvenog života.

Pogledajte video gde je govorila o odnosu sa ocem svoje ćerke, ali i šta misli o koleginicama sa balkanske estrade.

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Тrikovi koji će vam pomoći u neprijatnim situacijama u poslednjem trenutku Kao po nekom nepisanom pravilu, neprijatna iznenađenja se dešavaju uvek kada naj...
Тata će odremati malo posle posla, mama je uz šporet Evo najbolji dokaz kako se stvari mogu promeniti i kako ljudi sa 15 ili 55 godin...
Кејt Midlton i Megan Markl pre i posle ulaska u kraljevsku porodicu, kroz fotke Кејt Midlton i Megan Markli su bile obične devojke koje su normalno živele pre n...
Znaci koji mogu da ukazuju na autizam kod deteta i treba da budu „alarm“ za svakog roditelja Deca sa autizmom razmišljaju, pričaju i gledaju na svet kroz drugačiju prizmu. ...
Zlatni most u Vijetnamu, koga drže dve ogromne šake (foto) Cau Vang ili Zlatni most je još jedan razlog zašto se Vijetnam teba naći na vašo...
Žene, majke, kraljice – nađite vremena da idete u „lov“ „Idem u lov. Ovo je moja slika kako „lovim“ večeras. Ne, nema puške. Ni životinj...