Zvezde koje su imale seks sa svojim fanovima

zvezde-koje-su-imale-seks-sa-svojim-fanovima-01.jpg

Slava ljudima donosi izazove koje je teško savladati, a ovih nekoliko zvezda nisu uspele da obuzdaju strast prema atraktivnim fanovima.

Za neke od njih postoje samo glasine i tvrdnje partnera za jednu noć, dok su druge glasine potkrepljene i intimnim fotkama.

Koje zvezde su imale seks sa svojim fanovima?

Orlando blum

21-godišnja konobarica jednog londonskog hotela tvrdi da je glumac zaveo i pozvao u svoju sobu. Ni danas ne žali što je poziv prihvatila.

zvezde-koje-su-imale-seks-sa-svojim-fanovima-1.jpg

Džastin Biber

Biber je poznat po tome što uživa u dobrom društvu zgodnih devojaka, ali ne samo za seks. Neki Biberovi fanovi tvrde da je sa njima četovao na Instagramu, a da je jedna devojka imala priliku da se sa njim druži na košarkaškoj utakmici.

Laura Karter je „srećnica“ koja tvrdi da su se pića za šankom sa Biberom završila u njegovoj hotelskoj sobi.

zvezde-koje-su-imale-seks-sa-svojim-fanovima-2.jpg

Jusejn Bolt

Svi znamo za famozni selfi posle seksa osvajača zlatnih medalja na Olimpijskim igrama. Dvadesetogodišnja devojka navodno nije znala ko je Bolt, ali je to nije sprečilo da se fotka sa njim i da fotke pošalje prijateljima. Očekivano, fotke su se viralno razdelile.

zvezde-koje-su-imale-seks-sa-svojim-fanovima-3.jpg

Lil Vejn

Lil Vejn je dokaz zašto ne treba da zaspite odmah posle seksa sa nepoznatom devojkom.

zvezde-koje-su-imale-seks-sa-svojim-fanovima-4.jpg

Kris Braun

Godina 2014. je bila neprijatna za Krisa Brauna, nakon što je jedna random devojka podelila fotku njegove „muškosti“ na Tviteru, dok je druga podelila njegovu fotku kako spava u krevetu posle burne noći provedene sa njom.

zvezde-koje-su-imale-seks-sa-svojim-fanovima-5.jpg

 M. D. | CRNOBELO.com / foto: instagram.com