Kako porodica Megan Markl može da stavi tamnu mrlju na kraljevsko venčanje?

Njena polusestra Samanta očajnički žudi za medijskom pažnjom i piše knjigu o Megan, a njen polubrat Tomas je krivi za probleme sa verenicom.

kako-porodica-megan-markl-moze-da-stavi-tamnu-mrlju-na-kraljevsko-vencanje-1.jpg

Megan Markl će stupiti u brak sa jednim od najpoželjnijih neženja na svetu, princom Harijem, ali njena porodica koja očajnički želi pažnju medija, može da baci senku na njen veliki dan.

Ovo posebno važi za njenu polusestru Samantu, sa kojom Megan ima istog oca.

kako-porodica-megan-markl-moze-da-stavi-tamnu-mrlju-na-kraljevsko-vencanje-2.jpg

Razlozi zbog kojih porodica Megan Markl može da baci tamnu mrlju na njenu svadbu:

Polusestra Megan Markl ispričaće sve o njoj u svojoj knjizi

Meganina polusestra, Samanta Grant, koja je starija od nje, stalno daje intervjue i priča o Megan. Ona će čak objaviti i knjigu, a mediji je najavljuju kao „Diary of Princess Pushy’s Sister“.

Ali, njih dve su izgubile kontakt poslednje decenije, pa Samanta neće imati sočne detalje iz ovog perioda Meganinog života. Ona kaže da će ispričati istoriju porodice Markl.

kako-porodica-megan-markl-moze-da-stavi-tamnu-mrlju-na-kraljevsko-vencanje-3.jpg

Meganina polusestra mesecima daje negativne intervjue

Samanta negira da je ocrnila Megan u intervjuima, ali je do sada o njoj izjavila da je narcisoidna osoba i osoba koja po svaku cenu želi da se uzdigne da društvenoj lestvici, odnosno da je „Princess Pushy“. Isto tako, izjavila je da se Megan nje stidi jer je u invalidskim kolicima.

Samanta kaže da je i naziv knjige samo izmišljotina i ismevanje od strane medija i da knjiga nije napisana u negativnom kontekstu, već je topla i puna poštovanja za Megan.

kako-porodica-megan-markl-moze-da-stavi-tamnu-mrlju-na-kraljevsko-vencanje-4.jpg

Meganinu polusestru nerviraju komentari princa Harija o porodici Markl

U prvom intervjuu sa Megan, princ Hari je izjavio da kraljevska porodica za Megan predstavlja porodicu koju nikada nije imala.

kako-porodica-megan-markl-moze-da-stavi-tamnu-mrlju-na-kraljevsko-vencanje-5.jpg

Izrevoltirana ovom izjavom, Samanta je izjavila da Megan ima veliku porodicu koja je uvek bila i koja će uvek biti tu za nju. Megan je odrasla sa Samantom i polubratom Tomasom, ali već desetak godina nisu bliski.

kako-porodica-megan-markl-moze-da-stavi-tamnu-mrlju-na-kraljevsko-vencanje-6.jpg

Meganin polubrat je iskoristio veridbu kao razlog za tuču i hapšenje

Stariji polubrat Megan Markl, Tomas Markl Džunior, bio je uhapšen zbog žestokog konflikta sa svojom verenicom. Kao navodni razlog za sukob, Tomas je naveo Meganinu veridbu i kaže da nije lako kada imaš problema, a polusestra ti se udaje za princa.

On je dodao i da je bio pod velikim stresom zbog pažnje, pa je popio koju čašu alkohola više da bi se opustio i onda je došlo do problema.

kako-porodica-megan-markl-moze-da-stavi-tamnu-mrlju-na-kraljevsko-vencanje-7.jpg

Još informacija o porodici Megan Markl na sledećoj strani...