Trikovi Megan Markl: Kako uspeva da uvek izgleda dobro na fotkama?

Ona je ceo život provela pred kamerama. Posle glumačke karijere postala je deo kraljevske porodice koja nikada ne može da pobegne od radoznalih objektiva.

trikovi-megan-markl-kako-uspeva-da-uvek-izgleda-dobro-na-fotkama-1.png

Kako bi izgledala što bolje, Megan Markl koristi nekoliko trikova koji čine da bude još fotogeničnija i zanosnija:

1. Umesto teške šminke bira zdrav sjaj.

Kao što se moglo primetiti i na venčanju sa princem Harijem, Megan Markl nikada ne koristi tešku šminku. Naprotiv. Omiljeni izgled vojvotkinje je što jednostavniji.

Ključni su suptilni hajlajter i hidratantna tečna podloga, koji na slikama deluju odlično, a čine da osoba izgleda mlađe i svežije.

trikovi-megan-markl-kako-uspeva-da-uvek-izgleda-dobro-na-fotkama-2.png

2. Uvek ima sređenu frizuru.

Iako joj zalizane i stroge punđe nisu omiljene, to ne znači da njena kosa ne može da izgleda doterano. Megan Markl pazi da joj kosa bude negovana, kao i da je sve na svom mestu. Čak i kada se radi o neurednoj punđi ili puštenoj talasastoj kosi.

trikovi-megan-markl-kako-uspeva-da-uvek-izgleda-dobro-na-fotkama-3.png

3. Nosi odeću koja je vizuelno izdužuje.

Bez obzira da li je reč o haljini ili pantalonama sa visokim strukom, Megan uvek promišljeno bira garderobu koja dobro pristaje njenoj figuri. Tačnije, vojvotkinja od Saseksa nosi odeću koja ističe njenu vitku liniju i vizuelno izdužuje njene noge.

trikovi-megan-markl-kako-uspeva-da-uvek-izgleda-dobro-na-fotkama-4.jpg

4. Uvek sedi u istoj pozi.

Kako bi izgledala prelepo i na spontanim fotografijama, supruga princa Harija dok sedi prekršta samo zglobove. Tako joj noge izgledaju prefinjenije, odajući utisak dame. Ruke, međutim, Megan Markl drži u krilu – sa ukrštenim prstima.

trikovi-megan-markl-kako-uspeva-da-uvek-izgleda-dobro-na-fotkama-5.png

5. Iskreno se smeje.

Nema lepšeg osmeha od onog iskrenog. Dama iz kraljevske porodice svesna je toga, pa se stalno može videti kako svoj sjajni osmeh razvlači od uveta do uveta. Posebno kada razgovara sa obožavaocima ili nekom važnom osobom.

trikovi-megan-markl-kako-uspeva-da-uvek-izgleda-dobro-na-fotkama-6.png

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com