Džоli jede škorpije i tarantule, Gaga spava u jajetu: Čudne opsesije poznatih žena

Poznate ličnosti su u centru pažnje zbog priča o njihovom privatnom životu, fizičkom izgledu, ili pak talentu. Često i ne primećujemo koliko su one ekscentrične, o čemu svedoče i navike neke od njih.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-1.png

Pa ukoliko mislite da znate baš sve o omiljenim zvezdama, odnosno da ne postoji ništa o njima što niste pročitali, vreme je da vas razuverimo. I zvezde su obični ljudi, ali sa neobičnim navikama.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-2.jpg

Оd kompulsivnog ponašanja do bizarnih tretmana za lepotu, pročitajte koje su čudne opsesije poznatih žena:

Kameron Dijaz

Poznata glumica ima fobiju od prljavih kvaka. Sva vrata otvara laktom, kako bi izbegla širenje bakterija. Kameron Dijaz svakodnevno čisti kuću, a gotovo stalno pere ruke. Radi se o opsesivno-kompulsivnom poremećaju, za koji zvezda tvrdi da ga drži pod kontrolom.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-3.png

Аnđelina Džoli

Slavna lepotica je otkrila da insekti obiluju proteinima. Zato ih je uključila kako u svoju tako i u ishranu svoje dece. Anđelina Džoli u poslednje vreme jede noge tarantule i prži škorpije, za koje je izjavila da osim što su zdravi imaju i veoma dobar ukus.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-4.png

Demi Mur

Crnokosa glumica ima pomalo čudne navike za gubljenje kilograma. Demi Mur obožava tretmane pijavicama, kao najbolju metodu za detoksikaciju. Pritom, naglašava da crvi koji joj „sisaju“ krv nisu obični već medicinski odgajene pijavice koje odstranjuju otrove iz organizma.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-5.png

Еva Longorija

Po ugledu na Madonu, latino zvezda koristi placentu za negu lica. Konkretnije, koristi kremu što u sastavu sadrži proteine ovčije posteljice. Tako Eva Longorija usporava starenje, a koža joj je zategnutija. Malo bizarno, zar ne?

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-6.png

Dženifer Aniston

Holivudska miljenica ima poseban ritual kada su avionski letovi u pitanju. Svaki put ulazi sa desnom nogom, nakon čega lupne nogom u spoljašnji deo aviona za sreću. To joj uliva sigurnost.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-7.png

Меgan Foks

Коleginica, pak, strah od letenja leči muzikom Britni Spirs. Megan Foks pušta samo njene pesme u avionu, zato što veruje da joj nije suđeno da umre dok njih sluša. Albumi pevačice su joj kao amajlija protiv nesreća.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-8.png

Кеtrin Zita Džons

Glumica obožava jagode, ali ne samo za jelo, već i da njima pere zube. Prema mišljenju Ketrin Zite Džons, jagode su zaslužne za njen blistav osmeh. Pored jagoda, ona je koristila i jabuke za čišćenje zuba, konzumirajući ih posle svakog obroka. Upotrebljavala je i kombinaciju meda i piva za negu kose, iako kaže da ovaj tretman i ne miriše baš najlepše.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-9.png

Маraja Keri

Popularna pevačica ima naviku da spava po 15 sati dnevno (?!). А da je san važan za lepotu Maraje Keri, potvrđuju i dvadeset ovlaživača vazduha koji se nalaze u njenoj spavaćoj sobi. Tako se ona oseća kao da spava u sauni. U suprotnom, muzička zvezda tvrdi da ne bi mogla da peva kao što želi.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-10.png

Lejdi Gaga

Većina se seća kako je ekscentrična pevačica stigla na dodelu Gremija 2011. godine. Doneli su je u džinovskom jajetu, a kasnije se „ispilila“ na sceni. Ono što ne znate je da je Lejdi Gaga ponela jaje i kući. U njemu voli da meditira i spava.

dzoli-jede-skorpije-i-tarantule-gaga-spava-u-jajetu-cudne-opsesije-poznatih-zena-11.png

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com, pixabay.com

MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Slavne ličnosti koje su dokaz da prijateljstvo između muškaraca i žena postoji O muško-ženskim prijateljstvima mišljenja će uvek biti podeljena, ali među pozna...
Poslednje fotke poznatih, napravljene nekoliko dana pre smrti Život nije lakši pod pritiskom slave, a koliko god da su bogati i uspešni, posto...
Od kleptomanije do straha od konja: Čudne fobije i opsesije 15 zvezda Džoni Dep, Džesika Alba, Uma Turman, Orlando Blum... Šta muči poznate ličnosti? ...