Majka troši 1.000 dolara mesečno u salonu lepote u koji vodi svoje tri male ćerke

33-godišnja majka svoje tri male ćerke jednom nedeljno vodi u salon lepote. Tu rade manikir, pedikir, neguju lice  i gledaju kako ona uživa u svom piću - gde ide ovaj svet?

majka-trosi-1-000-dolara-mesecno-u-salonu-lepote-u-koji-vodi-svoje-tri-male-cerke.jpg

Hana Skidmor iz Birmingema majka je koja smatra da lepota treba da se neguje od malih nogu, pa jednom nedeljno svoje ćerke vodi u salon lepote.

Dve starije ćerke imaju 17 i 9 godina i njima je dozvoljeno da rade različite tretmane i da sređuju nokte, dok treća ćerkica ima 15 meseci i može da uživa samo u spa tretmanu za stopala.

Iako nose Louboutin cipele, lažno krzno i imaju pet konja kao kućne ljubimce, Hana smatra da one uopšte nisu razmažene.

„Svoje ćerke učim kako da se brinu o sebi i da uvek paze na kožu, kosu i nokte, ali im još uvek ne dozvoljavam da stavljaju gel-nokte. Sve obožavamo da idemo u salon jer se tamo opuštamo i uživamo.“ – izjavljuje majka koja nema problem sa tim da njena 15-mesečna ćerka nosi viklere na glavi, da joj sređuju nokte i da joj sedi u krilima dok „dotična“ ispija svoje piće.

Šta mislite o ovoj majci i njene tri ćerke?

M. M. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Par iz SAD se borio sa neplodnošću, pa su dobili petorke: „Teško je, sav novac trošimo na pelene“ „Nikada nam nije dosadno, nemamo vremena da nam bude dosadno“, kaže Brenda, koja...