Japanski kviz koji će vam otkriti tajne o vezama kojih niste svesni

Da li ste od onih koji smatraju da imaju moć da promene voljenu osobu ili je prihvatate takvu kakva jeste?

japanski-kviz-koji-ce-vam-otkriti-tajne-o-vezama-kojih-niste-svesni.jpg

Japanci su poznati kao vorkoholici koji redovno provode i po 10-12 sati na radnom mestu. Ali, da li znate da je, i pored ovoga, procenat razvoda kod njih zaista mali?

Možda je to tako zahvaljujući njihovom filozofskom pogledu na ljubav.

Odgovorite na ova pitanja i otkrijte nešto novo o sebi i o tome kakvi ste u vezama.

Japanski kviz koji će vam otkriti tajne o vezama kojih niste svesni
 1. 1. Zamislite da imate sastanak sa voljenom osobom... Stojite na raskrsnici i postoji jednostavan put kojim ćete brzo stići do vaše destinacije i duži na kojem su razne zanimljive stvari, ali ćete stići kasnije. Kojim putem ćete krenuti?
  Klikni za odgovor
 2. 2. Idete putem i ugledate dva grma ruža - crvene i bele. Želite da uberete jednu ružu za voljenu osobu, iz kojeg grma će biti?
  Klikni za odgovor
 3. 3. Dolazite do kuće u kojoj imate zakazan sastanak, zvonite na zvono i otvara vam kućna pomoćnica vaše voljene osobe. Da li ćete reći pomoćnici da je obavesti da ste tu ili ćete direktno otići do nje?
  Klikni za odgovor
 4. 4. Ulazite u sobu voljene osobe... Gde ćete staviti buket - na okvir prozora ili na krevet?
  Klikni za odgovor
 5. 5. Provodite dan zajedno sa voljenom osobom, poželite jedno drugom laku noć i odlazite u različite sobe da spavate. Ujutru se budite i odlazite da joj poželite dobro jutro. Da li je ona već budna ili još spava?
  Klikni za odgovor
 6. 6. Vreme je da se vratite kući. Koji put ćete izabrati - kraći ili duži?
  Klikni za odgovor

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Testirajte svoju intuiciju: U kojem kovčegu se krije blago? Intuicija je nešto što se ne uči. To je onaj unutrašnji glas koji vam veoma čest...
Test ženskog karaktera: Kakve cipele najčešće nosite? „Cipele su novo ogledalo duše“ – sa ovim bi se sve žene složile, s obzirom kolik...