12 činjenica o Bijonsinim dadiljama: Moraju da budu u top formi, ne smeju da progovore dok ona vežba

Mediji su požurili da napišu da su žene koje se brinu o deci porodice Karter prave srećnice, isključivo zbog visokih plata koje dobijaju od pop kraljice i repera Džej Zija.

12-cinjenica-o-bijonsinim-dadiljama-moraju-da-budu-u-top-formi-ne-smeju-da-progovore-dok-ona-vezba-1.png

Međutim, koje kriterijume treba da ispune kako bi dobile to radno mesto? I koliko su stroga pravila koja moraju da poštuju ukoliko žele da ga zadrže? Znate li da je pevačica sama napisala priručnik?

Ovo je 12 zanimljivih činjenica o Bijonsinim dadiljama:

1. Svi zaposleni moraju da pročitaju i potpišu Bijonsin priručnik.

Radeći na svojoj biografiji, muzička diva je otkrila da je sama napisala priručnik sa naslovom „The Daily Program for Blue Ivy as per Mrs. Carter“,a od svake potencijalne dadilje traži da isti pročita.

Ako prihvati uslove i ako se porodica odluči za nju, tada izabrana kandidatkinja mora da se potpiše na pravilnik koji liči na ugovor o zaposlenju.

12-cinjenica-o-bijonsinim-dadiljama-moraju-da-budu-u-top-formi-ne-smeju-da-progovore-dok-ona-vezba-2.jpg

2. Blu Ajvi ima tri dadilje i ličnog kuvara.

Neposredno posle porođaja, Bijonse je angažovala čak tri dadilje koje će se brinuti o njenoj ćerkici. Iako beba ne radi mnogo toga u ovom uzrastu, njihova pomoć je bila dobrodošla pop kraljici, pružajući joj tako željeni prostor za brže vraćanje na scenu.

Danas, pak, dadilje vode Blu Ajvi u šoping, stalno joj drže časove posle vraćanja iz škole i trude se da ima svu slobodu sveta da izrazi sebe. Istovremeno vode računa i o njenoj bezbednosti.

Zajedno sa njima radi i lični kuvar gospođice Karter, koji malecku opisuje kao zaista „probirljivu“ gurmanku. Prema njegovim rečima, omiljena hrana joj je „testenina u obliku balerine sa šparglom“.

12-cinjenica-o-bijonsinim-dadiljama-moraju-da-budu-u-top-formi-ne-smeju-da-progovore-dok-ona-vezba-3.jpg

3. Rumi i Ser imaju šest dadilja sa godišnjom platom od 100.000 američkih dolara.

Činjenica je i da bračni par Karter ne štedi novac, već izdvaja pola miliona za negu svojih blizanaca. Angažovali su šest dadilja, a svaka od njih dobija po sto hiljada dolara na godišnjem nivou.

Zajedno sa troškovima za dadilje Blu Ajvi, suma nadmašuje milion. A uz sve to, oni plaćaju i lične asistente, kuvare i čistačice. Kako je Bijonse objasnila neophodnost više negovateljica?

„Blizanci ne spavaju u isto vreme, pa smo tako odlučili da nam je potrebno po troje za oba deteta. Rade u smenama od osam časova. Tako ja mogu da se naspavam i da treniram svakoga dana.“

12-cinjenica-o-bijonsinim-dadiljama-moraju-da-budu-u-top-formi-ne-smeju-da-progovore-dok-ona-vezba-4.jpg

4. Nije im dozvoljeno da uznemiravaju Bijonse dok vežba.

Otkako je postala majka blizanaca, fitnes rutina pevačice je rigoroznija nego ikada pre. Čim se njen organizam oporavio od porođaja, odmah je ušla u teretanu.

Bijonse nekada vežba i tri puta dnevno. Dok ona vredno radi na svom telu, dadilje ne smeju da joj dosađuju. Dozvoljeno im je da joj se obrate samo u hitnim slučajevima.

Čak im i flašice sa majčinim mlekom ostavlja u pozadini, samo da je ne prekidaju.

12-cinjenica-o-bijonsinim-dadiljama-moraju-da-budu-u-top-formi-ne-smeju-da-progovore-dok-ona-vezba-5.jpg

5. Sve dadilje moraju da budu bilingvalne – po mogućnosti na francuskom.

Postoje špekulacije da je ženama koje se brinu o deci Bijonse i Džej Zija naloženo da nose potpetice dok rade. Ali, ovo su nepotvrđena pravila.

Ono što je potvrđeno, to su ova dva konkretna pravila. Prvo je da dadilje moraju da budu srećne jer putuju po svetu sa porodicom Karter, a drugo je da govore barem dva jezika. Poželjno je da govore francuski iz više razloga.

Bračni par je jako vezan za Francusku, a i pevačicin sestrić govori taj jezik zbog porekla svog oca. Priznala je da ona sama ne zna ni jedan strani jezik, ali je njena ambicija da je deca nadmaše u životu. Zato ima želju da svako od njih bude bilingvalno.

12-cinjenica-o-bijonsinim-dadiljama-moraju-da-budu-u-top-formi-ne-smeju-da-progovore-dok-ona-vezba-6.jpg

6. Moraju da vode računa o Bijonsinom rasporedu dojenja.

Pop kraljica se ne stidi da doji svoju decu u javnosti. Naprotiv. Ona veruje da je majčino mleko najbolje za njih.

Posle rođenja blizanaca, doktori su joj savetovali da obe bebe hrani zajedno, što je nemoguće, jer su obično gladni u različito vreme. Međutim, sada ima napravljen raspored za oboje, zahvaljujući dadiljama.

Kako bi se rešio problem, one su joj pomogle da ih nauči da sisaju u isto vreme, ostavljajući ih da plaču dok se ne sinhronizuju. Podrazumeva se - uz podešavanje mnogo alarma.

12-cinjenica-o-bijonsinim-dadiljama-moraju-da-budu-u-top-formi-ne-smeju-da-progovore-dok-ona-vezba-7.jpg

Lista se nastavlja na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Маsaža stopala u javnom prevozu, papuče za toalet: 15 stvari koje je moguće videti samo u Aziji U zemljama Azije vlada potpuno različita i neobična atmosfera svakodnevnice u od...
Мuškarci i žene ne mogu biti prijatelji: 25 činjenica povezanih sa seksom Seks. Za neke uživanje, za druge nužna potreba, a za teće potpuno nepotrebna opc...
Коmbinezoni u kojima volimo da provodimo tople dane (fоtо) Коmbinezon je komad odeće u kome možete izgledati glamurozno, ali ipak nenapadno...
Znaju se od malih nogu, ima tetovažu u njegovu čast: 12 činjenica o supruzi Lionela Mesija Poznato je da fudbaleri imaju veoma atraktivne supruge, a takva je i supruga Mes...
Znaci koji mogu da ukazuju na autizam kod deteta i treba da budu „alarm“ za svakog roditelja Deca sa autizmom razmišljaju, pričaju i gledaju na svet kroz drugačiju prizmu. ...
Zimski, praznični kolačići, odlični za uz čaj, kafu i toplu čokoladu Ovi praznični, šećerni kolačići će vam ugrejati srce i zasladiti stomak ovog hla...