Spavanje u istom krevetu sa ocem: 11 pravila koja su deca Majkla Džeksona morala da poštuju

Nisu smeli da napuštaju ranč Neverland, ali su zabavne aktivnosti tamo smeli da praktikuju samo u specijalnim prilikama.

spavanje-u-istom-krevetu-sa-ocem-11-pravila-koja-su-deca-majkla-dzeksona-morala-da-postuju-1.jpg

Majkl Džekson je bio i ostaće jedan od najvećih umetnika na planeti. Pevač je imao neverovatnu karijeru, ali i troje dece kojima je davao svoju dušu.

Ipak, on je imao neka svoja jedinstvena pravila u vaspitavanju Majkla Džozefa Džuniora (Prince Michael), Paris Majkl Ketrin i Prinsa Majkla II, poznatijeg kao Blanket (Bigi).

Pravila koja su morali da poštuju njegova ćerka i dva sina:

Morali su da pokrivaju lice na javnim mestima

Mediji su retko uspevali da fotografišu decu Majkla Džeksona, ali kada su to i uspevali, deca su na licu imala maske u raznim bojama ili marame.

Navodno je pevač mrzeo interesovanje medija za to da li njegova deca liče na njega, a uz to mu je bila važna i njihova privatnost zbog straha od kidnapera.

spavanje-u-istom-krevetu-sa-ocem-11-pravila-koja-su-deca-majkla-dzeksona-morala-da-postuju2.jpg

spavanje-u-istom-krevetu-sa-ocem-11-pravila-koja-su-deca-majkla-dzeksona-morala-da-postuju-3.jpg

Nisu smeli da se predugo gledaju u ogledalu

Čudno za čoveka koji je bio opsednut svojim izgledom, ali kada su se njegova deca spremala za odlazak nekuda, nisu smeli da se predugo ogledaju.

Majkl je obožavao da igra ispred ogledala, ali je verovao da se tako primete i najsitnije stvari, pa ako se predugo ogledate, možete da počnete da se osećate neugodno u vezi sa svojim izgledom.

spavanje-u-istom-krevetu-sa-ocem-11-pravila-koja-su-deca-majkla-dzeksona-morala-da-postuju-4.jpg

Nisu smeli da napuštaju ranč Neverland

Tematski park u Kaliforniji bio je ostvarenje sna svakog deteta, ali ipak, javnost je imala sumnje u ispravnost Majklove odluke da odgaja decu u ovom ogromnom, izolovanom zabavnom parku.

Još pre nego što je postao otac, pevač je tu dovodio drugu decu zbog zabave. Od rolerkostera do zoološkog vrta, Neverland je pravi dečiji raj.

Ali, posle smrti pevača 2009. godine, njegova deca su se suočila sa realnim svetom, a ranč je bio stavljen na prodaju 2015. godine.

spavanje-u-istom-krevetu-sa-ocem-11-pravila-koja-su-deca-majkla-dzeksona-morala-da-postuju-5.jpg

Vožnje u Neverlandu su bile samo za rođendane i specijalne prilike

Majklova ćerka Paris je otkrila da su imali normalan život na ranču, a da su vožnje na rolerkosteru dobijali samo kao nagradu za dobro ponašanje ili pak u specijalnim prilikama.

Na hiljade dece, uglavnom siromašne i obespravljene, prošlo je i zabavljalo se u Neverlandu. Majkl je na taj način nadoknađivao to što nije imao pravo detinjstvo.

spavanje-u-istom-krevetu-sa-ocem-11-pravila-koja-su-deca-majkla-dzeksona-morala-da-postuju-6.jpg

Morali su da dele krevet sa Majklom

U jednom dokumentarnom filmu, tada 44-godišnji Majkl, tvrdio je da svi roditelji treba da dele krevet sa svojom decom i sa ljudima koje vole.

On je otkrio da je delio krevet i sa zvezdom filma Home alone, Mekolijem Kalkinom.

spavanje-u-istom-krevetu-sa-ocem-11-pravila-koja-su-deca-majkla-dzeksona-morala-da-postuju-7.jpg

Morali su da dele igračke i one su im bile ograničene na tri, četiri

Iako je Majkl Džekson trošio ogromne količine novca na igračke, njegova deca su morala da nauče da budu skromna i da žive normalno. Svojoj deci je ostavljao mali broj igračaka, a ostale je slao sirotištima širom sveta.

Ali, i pored te strogoće, njegova deca su ga obožavala zato što se i sam ponašao kao dete, često pevajući pesme i pretvarajući sve u igru. Posle optužbi Majkla za zloupotrebu dece, u raciji 2003. godine policija je na Neverlandu pronašla bizarne lutke u ljudskoj veličini.

spavanje-u-istom-krevetu-sa-ocem-11-pravila-koja-su-deca-majkla-dzeksona-morala-da-postuju-8.jpg

Još 5 pravila na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Prvog dečka je imala sa 12 godina i bili su zajedno celu deceniju – Činjenice o Bijonse pre nego što... Javnost prati karijeru Bijonse još od 90-ih. Ona je danas u braku sa Šonom Karte...
13 činjenica koje dokazuju koliko je, u stvari, Njujork skup Njujork je svuda poznat po visokim cenama i bogatim stanovnicima, a veliki dopri...