Ideje za vereničke tetovaže za one koji ne vole prstenje

Ako ne volite nakit, verovatno se pitate kako biste mogli da simbolički predstavite svoju veridbu.

ideje-za-verenicke-tetovaze-za-one-koji-ne-vole-prstenje.jpg

Postoji mnogo načina da i bez prstena pokažete svoju ljubav prema partneru, a zajedničke tetovaže su jedan od njih. Pa, ako vas nije strah od igala, pogledajte ove odlične predloge za vereničke tetovaže.

Vaši simpatični nadimci ili ime vašeg kućnog ljubimca

Ako imate neki sladak nadimak za svog partnera, mala tetovaža koja ga prikazuje odličan je način da proslavite vašu ljubav. Ukoliko imate zajedničkog ljubimca, možete da napravite zajedničku tetovažu sa njegovim imenom.

ideje-za-verenicke-tetovaze-za-one-koji-ne-vole-prstenje-1.jpg

Vaš dom

Ukoliko živite zajedno sa partnerom ili imate neko vaše zajedničko mesto, možete da napravite takvu tetovažu. Ovo će biti sladak simbol života koji zajedno gradite. Ako volite kampovanje ili vas je zaprosio na takvom mestu, mala tetovaža šatora bila bi odličan izbor.

ideje-za-verenicke-tetovaze-za-one-koji-ne-vole-prstenje-2.jpg

Simbol mesta na kojem ste se verili

Ukoliko ste se verili na plaži, palme bi bile odličan simbol za vašu veridbu. Razmislite šta najbolje predstavlja mesto na kojem vas je zaprosio i istetovirajte taj simbol.

ideje-za-verenicke-tetovaze-za-one-koji-ne-vole-prstenje-3.jpg

Prsten

Tetoviranje prstena na mestu na kojem bi stajao verenički prsten jeste još jedan simpatičan način da proslavite ljubav. Ukoliko ne možete da nosite nakit, a želite verenički prsten, ovo je odlična zamena.

ideje-za-verenicke-tetovaze-za-one-koji-ne-vole-prstenje-4.jpg

Simboli vaših rodnih krajeva

Izaberite nešto što simbolizuje rodni kraj vašeg partnera, a on neka uradi isto to za vas. Ovo je odličan način da pokažete koliko mnogo se volite.

ideje-za-verenicke-tetovaze-za-one-koji-ne-vole-prstenje-5.jpg

Minimalistička tetovaža

Minimalističke tetovaže postaju sve popularnije. Diskretne su, a izgledaju neverovatno. Ukoliko niste fan velikih i upečatljivih tetovaža, nađite neki minimalistički dizajn koji će vam značiti.

ideje-za-verenicke-tetovaze-za-one-koji-ne-vole-prstenje-6.jpg

Simbol mesta koje ste posetili

Ukoliko želite da se zauvek sećate nekog mesta koje ste posetili sa partnerom, napravite zajedničku tetovažu koja će to simbolizovati. To može da bude vaš prvi izlet, mesto na kojem ste podelili prvi poljubac, vaš prvi odmor...

ideje-za-verenicke-tetovaze-za-one-koji-ne-vole-prstenje-7.jpg

Pesma ili poema koju oboje volite

Ukoliko imate „vašu“ pesmu, ovo je savršena prilika da istetovirate njene stihove. Ako ne želite da tetovirate reči, uvek možete da nađete sliku ili dizajn koji će vas podsećati na tu pesmu.

ideje-za-verenicke-tetovaze-za-one-koji-ne-vole-prstenje-8.jpg

Još 8 tetovaža na sledećoj strani...Možda vas zanima:

I to je moguće - Poznati parovi koji su zajedno još od srednje škole Iako poznate ličnosti i stabilne veze i brakovi najčešće ne idu zajedno, među nj...
8 delova tela koji otkrivaju detalje o vašem karakteru Iako naš fizički izgled zavisi od naših gena, a ne od ličnih karakteristika, ipa...