5 tipova žena koje muškarci teško zaboravljaju

Postoji nekoliko razloga zašto muškarci nikada ne zaboravljaju neke od svojih starih ljubavi sa kojima su proveli jedan deo života.

5-tipova-zena-koje-muskarci-tesko-zaboravljaju-1.jpg

Zašto je to tako i koja je tajna iza ovog pitanja, saznajte u nastavku...

Saosećajna žena

U današnje vreme jači pol je osuđen na jake žene. Ipak, i muškarci (ako zaboravljate) isto tako imaju osećanja i potrebno im je da razgovaraju (pa čak i da plaču) da bi bili shvaćeni.

Ako se ne ponašate samo kao njegova ljubavnica, već pokazujete i empatiju i delujete kao prijatelj na kojeg može da računa, on vas neće lako zaboraviti.

Budite jaki i svoji, ali imajte ovo na umu: Devojka koja zna da sluša i da daje savete, može da otvori svaka vrata.

Nezavisna žena

Kroz vekove, muškarci su uvek bili vojnici, rudari, ribolovci, a od nedavno i uspešni poslovni ljudi, pa često zaboravljaju da se svet promenio. Ovo znači da žene više ne sede kod kuće i ne čekaju da se njihov muškarac vrati kući posle napornog dana.

Uspešna i nezavisna dama, čak i na liderskoj poziciji, sa svojim bankovnim računom i smislom za humor, za mnoge još uvek predstavlja kulturološki šok.

Muškarci se, iako će to priznati veoma mali broj njih, najčešće plaše takvih žena, iako ne prestaju da ih sanjaju noćima.

5-tipova-zena-koje-muskarci-tesko-zaboravljaju-2.jpg

Nedodirljiva žena

Pre ili kasnije, skoro svaka žena shvati da su muškarci kao deca - sanjaju o igračkama koje im njihova majka nikada nije kupila.

Odbili ste ga: njegov san je završen, njegov vrh nije osvojen, njegovo srce je slomljeno, kao i njegovo samopouzdanje - prirodno je da će da vas zapamti.

Duhovita žena

Naravno, to ne znači da morate da pravite klovna od sebe. Duhovite šale, veselo raspoloženje i samoironija privlače kao magnet. Ovakva briljantna lica se nikada ne zaboravljaju.

I lepa i draga žena

U današnje vreme se svi trude da ostave utisak da ih ne zanima spoljašnji izgled, već ličnost, ali to je laž ili utopija.

Činjenica je da, bez obzira na pol, oči šalju mozgu sliku osobe koju vidimo i u tom trenutku ovaj organ oseti ili ne oseti uzbuđenje zbog onoga što vidi.

Možemo da fantaziramo o tome kako nam je izgled manje važan, ali podsvest čini svoje. Tako i muškarci, isto kao i žene, žele ono što je prijatno za oko.

Kada se poklope izgled i osobenosti, takva osoba ne samo da će vas iznenaditi, već je nikada nećete zaboraviti, jer je retkost.

Ašera | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

5 stvari za koje niste znali da ih koristite pogrešno Da li ste znali da kesice šećera stalno otvarate pogrešno i da na kolicima za ku...
14 stvari koje smo mrzeli u detinjstvu, a sada su nam kao blagoslov Ako nekoga pitate za njegovo detinjstvo, sigurno se seća šta je voleo da radi, a...