I to je moguće - Poznati parovi koji su zajedno još od srednje škole

Iako poznate ličnosti i stabilne veze i brakovi najčešće ne idu zajedno, među njima ipak postoje i dugi i srećni brakovi.

i-to-je-moguce-poznati-parovi-koji-su-zajedno-jos-od-srednje-skole-01.jpg

Između ostalog, ove poznate ličnosti, sportisti i pevači, upoznali su svoje devojke još u srednjoj školi, a vole se i danas.

Ovo su poznati parovi koji su zajedno još od srednje:

Džon Bon Džovi i Dorotea Harli

Par se upoznao u srednjoj školi, a venčali su se u tajnosti 1989. godine. Za vreme jedne posete Los Anđelesu, tokom turneje sa bendom, pevač je devojku sa kojom se zabavljao još od srednje škole, odveo u Las Vegas gde su se venčali. Imaju četvoro dece - ćerku i tri sina.

i-to-je-moguce-poznati-parovi-koji-su-zajedno-jos-od-srednje-skole-02.jpg

Bono i Ali Stjuart

Popularni pevač benda U2 svoju buduću suprugu, Ali Stjuart, upoznao je dok su pohađali istu školu u Dablinu.

Venčali su se 1982. godine, kada je Bono imao 22, a Ali 21 godinu. Njihova priča traje i danas, a imaju četvoro dece.

i-to-je-moguce-poznati-parovi-koji-su-zajedno-jos-od-srednje-skole-03.jpg

Lebron Džejms i Savana Brinson

Američki košarkaš i njegova supruga išli su u istu srednju školu u Arkonu u Ohaju. Svoju vezu krunisali su brakom 2013. godine. Imaju troje dece.

i-to-je-moguce-poznati-parovi-koji-su-zajedno-jos-od-srednje-skole-04.jpg

Džef Danijels i Ketlin Treado

Američki glumac poznat po ulozi u komediji Dumb and Dumber, upoznao je svoju buduću suprugu u srednjoj školi u Mičigenu. Venčali su se 1979. godine, kada je glumac imao 24 godine. Imaju troje dece.

i-to-je-moguce-poznati-parovi-koji-su-zajedno-jos-od-srednje-skole-05.jpg

Ron Hauard i Šeril Alej

Poznati režiser koji je osvojio Oskara za film „A Beautiful Mind“, svoju buduću suprugu upoznao je još u srednjoj školi Njihova ljubav je krunisana brakom 1975. godine, kada je on imao 21, a ona 22 godine. Imaju četvoro dece.

i-to-je-moguce-poznati-parovi-koji-su-zajedno-jos-od-srednje-skole-06.jpg

Snup Dog i Šante Tejlor

Ovaj par je dokaz da svaka veza ima svoje dobre i loše faze. Snup Dog je svoju buduću suprugu upoznao u srednjoj školi. Venčali su se 1997. godine, a onda su se razveli 2004. godine. Ipak, 2008. godine su rešili da pokušaju još jednom i obnovili su svoje zavete. Imaju troje dece.

i-to-je-moguce-poznati-parovi-koji-su-zajedno-jos-od-srednje-skole-07.jpg

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Tamna odeća za autoritet i još 9 psiholoških trikova koji će vam koristiti u svakodnevnom životu Ako želite da postavite granicu u odnosu sa sagovornikom, sedite prekrštenih ruk...
Serijski ubica koji je usmrtio 100 žena, pobedio je u kvizu za sastanke na slepo: „Ponašao se zaista... „Počela sam da se osećam loše. On se ponašao zaista jezivo“ - izjavila je učesni...
Razdvojeni zubi i još 7 retkih karakteristika koje možda imate i vi Da li imate razdvojene zube ili ste možda rođeni sa prirodno plavom kosom? Onda ...