Romantična prosidba na Kalemegdanu: Prsten doleteo dronom (foto+video)

„Poslednji put kada smo bili zajedno u Beogradu, Ankici su javili da joj je uginuo pas kojeg je mnogo volela i kojeg je godinama čuvala, pa je bila pretužna. Od tada je govorila da želi da odemo u Beograd ponovo i da napravimo lepše uspomene, da ne želi da joj tako lep grad ostane u lošoj uspomeni, pa sam zato odlučio da je tamo zaprosim“, kaže Stefan iz Kumanova za CRNOBELO.rs.

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-01.jpg

Stefan iz Kumanova odlučio je da svoju voljenu Ankicu zaprosi na spektakularan način na Kalemegdanu u Beogradu.

Postavio joj je sudbonosno pitanje sa prstenom koji je doleteo dronom.

Za CRNOBELO.rs otkrivaju detalje svoje ljubavne priče.

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-02.jpg

Stefan kaže za CRNOBELO.rs:

„Zajedno smo 8 godina, vreme prebrzo prolazi, pa sam sebi rekao zašto ne bismo krunisali našu ljubav. Ankica je uvek govorila da želi da to bude privatan trenutak i da ne želi da bude kliše i sa mnogo ljudi oko nas, nije želela da to bude u restoranu ili na previše javnom mestu.

Ta klupa na Kalemegdanu u Beogradu mi je ostala u sećanju. Romantično, intimno i jednostavno mesto sa divnim pogledom.

Poslednji put kada smo bili zajedno u Beogradu, Ankici su javili da joj je uginuo pas kojeg je mnogo volela i kojeg je godinama čuvala, pa je bila pretužna.

Od tada je govorila da želi da odemo u Beograd ponovo i da napravimo lepše uspomene, da ne želi da joj tako lep grad ostane u lošoj uspomeni.

Zato sam hteo da popravim njen utisak o ovom gradu i da učinim da se seća nečeg lepšeg.

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-03.jpg

Nije očekivala da će se to desiti u ovom trenutku, mislila je da prave neku reportažu o Kalemegdanu. Kada nam se dron previše približio, tražila je da ih zamolim da ne snimaju tako blizu i da ne snimaju samo nas.

Mislim da je moja ideja bila uspešna i prijatno sam je iznenadio. Zahvaljujem se divnom timu i Borisu, vlasniku drona koji je ispunio moje ideje i očekivanja.

Bili smo samo nas dvoje, naša ljubav i privatan trenutak koji je sačuvan zauvek. Sa sigurnošću mogu da kažem da imam najdivnijeg i najboljeg partnera na svetu i da svako ko se oseća baš kao ja ne okleva ni trenutak. Svaki trenutak je pravi kada imate pravu osobu."

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-04.jpg

Pitali smo i Ankicu o detaljima njihove ljubavne veze:

„Mnogo sam srećna što ste nas kontaktirali i što vam se dopada naša priča. Bila sam stvarno iznenađena i nisam to očekivala.

Zbunila sam se i prvo što sam rekla kada sam videla dron je da ne želim da nas snima tako blizu. Mislila sam da snimaju nekakav prilog o predivnom Kalemegdanu.

Na kraju, kada je Boris otišao gore, rekao mi je: „Oh dobro je, u jednom trenutku sam pomislio da se predomišljaš.“ Naravno da ne, zbog prave ljubavi i posle 8 godina nikada ne bih rekla ne.

Svima želim još lepšu, jedinstveniju priču kakvu zamišljaju.

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-05.jpg

Ta klupa, to mesto i taj trenutak želim da budu moji. Nadam se da ćemo i kada ostarimo sedeti na toj klupi i da će nam svaki dan biti srećniji i lepši od prethodnog.

Verujte, volite se, budite iskreni i odani, budite svoji i zadovoljni onim što imate. Ljubav može da sruši sve granice i spasi nas od svega."

Kako je prosidba izgledala:

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-06.jpg

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-07.jpg

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-08.jpg

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-09.jpg

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-10.jpg

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-11.jpg

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-12.jpg

romanticna-prosidba-na-kalemegdanu-prsten-doleteo-dronom-foto-video-13.jpg

©CRNOBELO.rs Zabranjeno preuzimanje i kopiranje. Krađa autorskih tekstova kažnjiva je zakonom.

Simona Simionova | CRNOBELO.rs 

Možda vas zanima:

Zanimljive činjenice o vereničkom prstenu Verenički prsten, pored burme, najvažniji je u životu jedne žene i podseća je na...
Zaglavljen prsten, klizave cipele: Trikovi za brzo rešavanje neočekivanih problema Svima nama su se desila neprijatna iznenađenja u trenucima kada ih najmanje oček...
Špicasti nokti, previše prstenja: 7 modnih trendova od kojih je vreme da se oprostite Моžda ste na neki od ovih trendova još uvek „navučeni“, ali je vreme da uvedete ...
Na Kalemegdanu se nalazi jedan od najlepših kafića u Beogradu (foto) Mešavina istorije, mirisa leta, urbane nota, obilja boja... Definitivno ćete pož...
Koji verenički prsten je original, a koji kopija? Koliko je vaše oko izoštreno za detalje? Šta mislite koji prsten košta 7000 evra...
Ideje za vereničke tetovaže za one koji ne vole prstenje Ako ne volite nakit, verovatno se pitate kako biste mogli da simbolički predstav...