Širok struk, višak kilograma: 8 trikova kako da sakrijete nedostatke na svojoj figuri

Kako da niske devojke dodaju sebi centimetre i istaknu noge? Kako da visoke devojke skrenu pažnju sa svojih širokih ramena?

sirok-struk-visak-kilograma-8-trikova-kako-da-sakrijete-nedostatke-na-svojoj-figuri-01.jpg

Da li ste se nekada pitali kako poznate dame uvek izgledaju tako dobro?

Tajna je u tome što one poznaju oblik svog tela, tačnije rečeno - poznaju svoje nedostatke i prednosti i oblače se u skladu sa tim.

Trikovi uz pomoć kojih možete sakriti nedostatke svoje figure:

Širok struk + mršave noge

Ovaj oblik tela zove se „jabuka“. Grudi mogu biti velike, ali slične veličine je i struk. Takve proporcije imaju Riz Viterspun i Britni Spirs.

One nose odeću sa visokim strukom, haljine sa kaišem oko struka i haljine i suknje A-kroja.

sirok-struk-visak-kilograma-8-trikova-kako-da-sakrijete-nedostatke-na-svojoj-figuri-02.jpg

Na ovaj način ćete istaći gornji deo tela. Bilo bi dobro i da nosite V-izrez kao Keli Klarkson.

sirok-struk-visak-kilograma-8-trikova-kako-da-sakrijete-nedostatke-na-svojoj-figuri-03.jpg

Široki kukovi + uska ramena

U poslednje vreme na hiljade devojaka priželjkuje ovaj oblik i provodi sate u teretani. I to je u redu, sve dok na scenu ne stupi plastična hirurgija.

Na primer, Kim Kardašijan želi da istakne ovaj oblik, ali sa druge strane, Rijana želi da ga sakrije. Ona nosi A-krojeve i suknje koje izdužuju od struka na dole.

sirok-struk-visak-kilograma-8-trikova-kako-da-sakrijete-nedostatke-na-svojoj-figuri-04.jpg

Široka ramena + uski kukovi

Ovo je „plivačka“ figura i ako želite da balansirate, u ovakvom slučaju koristite trikove Žizel Bundšen. Ona nosi sofisticirane suknje do poda, opušten kroj na ramenima i nenaglašene rukave.

Važna je i igra bojama, pa ako su vam gornji i donji deo odeće u različitim bojama, vizuelno ćete izbalansirati ramena i kukove.

sirok-struk-visak-kilograma-8-trikova-kako-da-sakrijete-nedostatke-na-svojoj-figuri-05.jpg

Višak kilograma

Na sreću, iza nas su ostali dani kada su stilisti punijim devojkama preporučivali da nose crnu odeću. Danas odgovor odlično demonstrira Niki Minaž.

Preporučljivo je izbegavanje printova sa sitnim detaljima, kao i životinjski dezen. Dekorativni elementi treba da budu svedeni na minimum, fokus treba da bude na nekom čvrstom materijalu sa naglašenim ivicama i uglovima. Podrazumeva se, kaiš je uvek dobrodošao modni dodatak.

sirok-struk-visak-kilograma-8-trikova-kako-da-sakrijete-nedostatke-na-svojoj-figuri-06.jpg

Još 4 trika na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Zašto neke 40-godišnje žene izgledaju kao devojke, a druge kao babe? Danas možete da vidite žene u svojim 40-im godinama koje izgledaju kao da su 20 ...
Tajne mladolikog izgleda Džej Lo - kako sa 50 izgleda kao 30-godišnjakinja? Napunila je 50 godina, a izgleda kao da je u cvetu mladosti, njena koža blista, ...
Slavne žene koje su rešile da stare bez plastike i botoksa Danas je čudo kada neka žena iz sveta šou biznisa reši da pokaže bore. Obično su...