„Spavam sa ženom svog prijatelja. Ne bih želeo da ih oboje izgubim.“

„Samo sam želeo da pomognem i da ispadnem dobar drug, a na kraju sam završio kao ljubavnik supruge svog prijatelja. Svakodnevno se viđam s njim jer radimo zajedno. Ne znam šta da radim.“

spavam-sa-zenom-svog-prijatelja-ne-bih-zeleo-da-ih-oboje-izgubim-1.jpg

Ovako počinje intimna ispovest anonimnog muškarca u tridesetim godinama koji se nalazi u sred teške dileme otkako se upleo u neobičan ljubavni trougao:

„Sa prijateljem radim kao dostavljač nameštaja. Ja imam 32, a on 35 godina. Poznajemo se tri godine. Oduvek se brinuo za sve i svašta.

Dugo je bio opsednut idejom da će ga žena prevariti. Na kraju se pretvorio u posesivnog čoveka koji kontroliše svaki korak svoje supruge. Proveravao je gde i sa kime se nalazi, birajući sa kime sme ili ne sme da se viđa. Ona ima 34 godine.

Jedne večeri sam izašao i sreo sam je u noćnom klubu. Sedela je za šankom i bila je vidno uznemirena. Drugarica se trudila da je uteši. Prišao sam im čisto da vidim da li je sve u redu. Rekla mi je da se posvađala sa mužem. Prijateljica je žurila kući. Rekla je da njen suprug očekuje da bude kući do 1 posle ponoći. Ostali smo nas dvoje.

Nije bila u stanju da se sama vrati taksijem, a ja sam svakako bio spreman da idem kući, pa sam joj ponudio prevoz. U autu se potpuno slomila. Poverila mi se da više ne može da izdrži sa njim. Zaustavio sam i zagrlio je, a ona me poljubila. Bio sam totalno šokiran, ali je poljubac bio predivan. Dovezao sam je kući 15 minuta kasnije. On je čekao budan i strašno su se raspravljali. Rekla mu je da je gotovo i da spakuje svoje stvari.

Javila mi se sledeće večeri i otišao sam do nje da vidim kako je. Deca su spavala. Ponovo smo se poljubili i ubrzo smo završili u krevetu. Od te večeri smo nastavili da se viđamo kad god nađemo slobodnog vremena.

Neprijatno mi je zbog cele ove situacije. Rekla mi je kako se moj prijatelj redovno pojavljuje svakog petka da uzme decu za vikend, plačući zbog tuge koliko mu nedostaju. Ja sam razveden i imam decu koja idu u istu školu sa njima. Prošloga petka je on došao da ih pokupi iz škole. Tada mu je jedna od brbljivih majki rekla da se viđam sa njegovom ženom. Kada me je pitao šta se dešava, nekako sam ga slagao da sam imao nešto da završim u istoj ulici. Poverovao mi je.

Ovoga puta sam se izvukao, ali sledećeg puta verovatno neću. Uskoro ću morati da izaberem. On mi je dobar drug i volim ga. Sa druge strane, seks sa ljubavnicom mi je fantastičan, pa ne bih želeo da odustanem od nje.

Nisam spreman da izgubim prijatelja, ali ni žestoki seks...“

spavam-sa-zenom-svog-prijatelja-ne-bih-zeleo-da-ih-oboje-izgubim-2.jpg

Svestan da će uskoro morati da odluči, potražio je stručno mišljenje i savet psihoterapeutkinje i kolumnistkinje Deidre sa portala The Sun, i dobio je sledeći odgovor:

„Ne zvuči mi kao da se tvoj odnos sa njom temelji na nečemu dubljem od običnog seksa. A, ipak je ona majka njegove dece. Ako se još i dalje budeš mešao u brak prijatelja i njegove supruge, rizikuješ da dodatno ugroziš sreću i stabilnost dece.

Nemoj da se mešaš i komplikuješ njegove pokušaje da popravi stvari. Postupi ljudski. Prekini aferu sa ljubavnicom i daj im priliku da se barem potrude da reše probleme u svojoj vezi.

Ti imaš mnoštvo opcija. Sigurno ćeš pronaći sreću sa drugom ženom, koja sa sobom ne nosi toliki emotivni prtljag.“

spavam-sa-zenom-svog-prijatelja-ne-bih-zeleo-da-ih-oboje-izgubim-3.jpg

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: unsplash.com

Možda vas zanima:

Šta učvršćuje erekciju, a šta može da je „ubije“? Prema nauci, postoji nekoliko vidova erekcije, a na svaku od njih utiču faktori ...
Rođeni u martu su „bogovi seksa“: Mesec rođenja otkriva kakvi ste u seksu Period i mesec u godini u kojem ste rođeni utiču na vaš karakter. Ali, isto tako...
Izračunajte: Vaš „životni broj“ otkriva da li ste dobri u krevetu Kada je reč o seksualnim navikama, određeni numerološki aspekti pokazuju da osob...