Zovu ga „milioner pod maskom“ – Činjenice o srpskom reperu Devitu koji krije lice od javnosti

Zovu ga „milioner pod maskom“, 2020. godine snimio je pesmu sa Reljom Popovićem, a sam kaže da su glasine o njegovom bogatstvu lažne. Ko je Devito, srpski reper koji nastupa sa maskom i pravi najskuplje spotove u regionu?

zovu-ga-milioner-pod-maskom-cinjenice-o-srpskom-reperu-devitu-koji-krije-lice-od-javnosti-01.jpg

Retko ko zna kako on zaista izgleda, a gotovo od samog početka karijere publika je željno očekivala da otkrije njegov identitet sve dok to nije pokazao u videu uživo na Instagramu, ali nije ponovio taj potez.

zovu-ga-milioner-pod-maskom-cinjenice-o-srpskom-reperu-devitu-koji-krije-lice-od-javnosti-02.jpg

Devito je srpski muzičar koji je ukrao pažnju javnosti jer uvek nastupa sa fantomom, krije sopstveni identitet i drži privatni život podalje od očiju javnosti.

Takav potez sa jedne strane pokazao se kao odličan marketinški trik, jer publika postaje radoznala o tome ko je čovek koji se krije ispod maske, a sa druge strane, to mu omogućava da sačuva svoju privatnost.

Pre izvesnog vremena na društvenim mrežama i u srpskim medijima pojavio se snimak na kojem se vidi kako na jednom nastupu u klubu jedan od posetilaca vuče srpskog repera i pokušava da mu skine fantomku, ali je on brzo okrenuo leđa publici i odmah pokrio lice.

Pogledajte video:

@gabrielaaa2711 Devitu skinuli masku tokom nastupa?#gaudeamus #posusje #devito #devitoanonymo #idj #discoclub ♬ original sound - Gabriela2711

Njegova muzika se često komentariše kao puna vulgarnosti i da je neprimerena mladoj publici koja ga obično sluša, ali on sam kaže da je „i u njegovo vreme bilo priča da deca postaju sve gora“.

„Ipak, svi smo odrasli, završili škole, fakultete, počeli da radimo i ostali smo normalni.

Zato što to nema nikakve veze. To je primitivna priča jer su danas deca naprednija nego ikada pre i tako i treba da bude", kaže on.

https://www.instagram.com/p/CXBU_QSsnXO/

Do sada se u više navrata spekulisalo o pravom identitetu muzičara, ali se i dalje pretpostavlja da iza fantomke stoji David Ljubenović (24) iz Kragujevca.

U nastavku pogledajte nekoliko zanimljivih činjenica o njemu:

Devito je rođen 1995. u Kragujevcu, gde je i odrastao. Jednom prilikom je objavio svoju fotografiju bez fantomke, iz detinjstva.

https://www.instagram.com/p/CDq5w3EJDp2/

Pre nego što je počeo da režira i snima spotove, Devito se bavio fotografijom, prvo je počeo da snima rođendanske i druge proslave, a potom je otvorio sopstveni studio za snimanje venčanja , Wedding Solution.

https://www.instagram.com/p/CL1-He7rWTU/

Lokalni muzičari u Kragujevcu prepoznali su njegov talenat i tražili su od njega da im snima spotove, nakon čega se preselio u Beograd i otvorio producentsku kuću Da video, koja sarađuje sa brojnim zvučnim imenima srpske estrade.

https://www.instagram.com/p/CY2OVouMByQ/

Devito je svoju muzičku karijeru započeo tek 2018. godine, a 2020. godine zajedno sa Reljom Popovićem objavio je pesmu Offline.

Nastupajući sa fantomkom i skrivajući sopstveni identitet, izveo je dobar marketinški trik jer se često u medijima spekuliše ko je muzičar i kako je uspeo da snimi najskuplje spotove u regionu.

https://www.instagram.com/p/CXeO_uXLPcE/

Zbog imidža koji je izgradio, mediji ga zovu „milioner sa maskom“. Zbog pesme „Flex“ mnogi veruju da zarađuje milione, a on je na YouTubeu reagovao komentarom u kojem je napisao: „U spotu je sve lažno, baš kao i ja".

https://www.instagram.com/p/CK4J7dfDRpf/

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Таta, kako da preživim sve ovo bez tebe – bez tvojih krila da poletim? Koliko je potrebno da bi se preživelo u ovom svetu koji je gluv pa ne čuje? Do k...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Тrikovi koji će vam pomoći u neprijatnim situacijama u poslednjem trenutku Kao po nekom nepisanom pravilu, neprijatna iznenađenja se dešavaju uvek kada naj...
Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...