8 stvari zbog kojih su neke žene neprivlačne muškarcima

Žene su ubeđene da su muškarci vizuelna bića, i premda nisu daleko od istine, ipak ima još nekoliko faktora koji utiču na to da li će neka žena biti privlačna ili ne za muške oči.

8-stvari-zbog-kojih-su-neke-zene-neprivlacne-muskarcima-01.jpg

Naročito ako je muškarac u potrazi za nečim stabilnim i dugoročnim, evo šta ga može odbiti:

1. Neprivlačne žene uvek deluju ljuto i neraspoloženo

Koliko god da mislite da će ljuti i oštar pogled kao kod modela, privući pažnju, ipak grešite. Muškarce privlače nasmejane žene koje izgledaju zadovoljno i srećno, a ne one koje odaju sliku arogantnih, ponositih, hladnih i egoističnih.

8-stvari-zbog-kojih-su-neke-zene-neprivlacne-muskarcima-02.jpg

2. Pоkazuju očajničku želju za brakom

Očajna želja za brakom i nametanje teme još na prvom sastanku, definitivno će uplašiti svakog muškarca. Žene koje u svakom muškarcu vide supruga su daleko od privlačnih.

8-stvari-zbog-kojih-su-neke-zene-neprivlacne-muskarcima-03.jpg

3. Vole da dramatizuju i komplikuju

Muškarci razmišljaju logički i ne traže značenje u najmanjim sitnicama, pa zbog toga ne mogu da podnesu žene koje vole da dramatizuju za sve i svašta. Ne vole osećaj da nešto stalno nije u redu.

8-stvari-zbog-kojih-su-neke-zene-neprivlacne-muskarcima-04.jpg

4. Ne znaju kako se voli muškarac

Da budemo realni, nijedan muškarac se ne oseća cenjeno i voljeno ukoliko mu poklonite plišanog medu i čokoladu. Mnogo više će učiniti pica i šal omiljenog tima. Muškarci su jednostavni i praktični, pa ne očekuju od žena da budu uvek romantične.

8-stvari-zbog-kojih-su-neke-zene-neprivlacne-muskarcima-05.jpg

5. Imaju previsoka očekivanja

Neprivlačne žene dolaze sa celim spiskom potraživanja od muškarca i to im se definitivno ne dopada.

8-stvari-zbog-kojih-su-neke-zene-neprivlacne-muskarcima-06.jpg

6. Ne vode računa o izgledu

Ovo ne podrazumeva da morate izgledati kao model. Ima muškaraca koji vole mršave devojke, ali ima i onih koji vole obline. Važno je da znate da nosite sovje telo i ono što posedujete. Ne budite rob trendova i ne izgledajte veštački – to odbija muškarce.

8-stvari-zbog-kojih-su-neke-zene-neprivlacne-muskarcima-07.jpg

7. Žive u svetu iluzija

Neprivlačne žene veruju da će doći princ na belom konju i da će im na prvom sastanku doneti 101 ružu. One veruju da su Diznijevi crtaći stvarnost i da su one princeze ili pak glavni lik neke španske serije.

8-stvari-zbog-kojih-su-neke-zene-neprivlacne-muskarcima-08.jpg

8. Same donose odluke bez da potraže mišljenje

U redu je da budete snažna i nezavisna žena, ali ne u negativnom smislu. Nema potrebe da sve radite same. Čak i da možete, muškarci vole i bolje se osećaju kada žena potraži pomoć ili mišljenje od njih.

8-stvari-zbog-kojih-su-neke-zene-neprivlacne-muskarcima-09.jpg

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Šta učvršćuje erekciju, a šta može da je „ubije“? Prema nauci, postoji nekoliko vidova erekcije, a na svaku od njih utiču faktori ...
Slavni muškarci koji mogu da se pohvale najvećom „muškošću“ (18+) Naravno da nemamo tačne mere, ali prema glasinama koje kruže, neki muškarci iz s...
Rođeni u martu su „bogovi seksa“: Mesec rođenja otkriva kakvi ste u seksu Period i mesec u godini u kojem ste rođeni utiču na vaš karakter. Ali, isto tako...