Gledajte kako se partner ponaša prema svojoj majci i znaćete kako će se ponašati prema vama

Ako vaš partner voli i poštuje svoju majku, onda ste vi srećna devojka jer ćete od njega dobiti tretman kao da ste kraljica.

gledajte-kako-se-partner-ponasa-prema-svojoj-majci-i-znacete-kako-ce-se-ponasati-prema-vama-1.jpg

Kakav je vaš partner prema svojoj majci? Da li je poštuje ili joj stalno upućuje uvrede?

Najbolji savet za svaku devojku koja započinje novu vezu jeste da obrati pažnju kako njen partner tretira svoju majku, jer će jednoga dana tako tretirati i nju.

Majka je prva veza sa ženom koju je vaš partner imao u životu, pa je tako baš iz ovog odnosa naučio kolika je vrednost žene i koliko poštovanja one zaslužuju. Odnos sa njom će mu biti osnova za odnos sa ženama kasnije u životu.

Ako ima dobre manire kao dete, onda će i kao odrasla osoba pažljivo tretirati žene.

Ako poštuje svoju majku, ali nikada nije sa njom izgradio blizak odnos, to može da mu izazove probleme u građenju čvrstih veza kasnije. Moguće je da će se uplašiti kada stvari sa nekom devojkom postanu ozbiljne i da će pobeći, možda čak i namerno stvarajući probleme.

gledajte-kako-se-partner-ponasa-prema-svojoj-majci-i-znacete-kako-ce-se-ponasati-prema-vama-2.jpg

Ako svoju majku ne poštuje iz bilo kog razloga, možda zato što ga nije dobro tretirala kada je bio dete ili je imao teško detinjstvo i nikada nije formirao pozitivnu vezu sa njom, onda je veoma moguće da će na žene gledati kao na neprijatelje. Moguće je da ih neće poštovati i da će ih tretirati loše jer nikada nije naučio kolika je vrednost žene.

Ako je poštuje mnogo, na trenutke možda i previše za vaš ukus, onda ste vi srećna devojka. Nemojte se ljutiti što joj posvećuje tako mnogo pažnje. Od ovakvog muškarca ćete i vi dobiti tretman kao da ste kraljica, jer on zna kako da se ponaša prema ženama. Sa njim ćete imati srećnu i zdravu vezu punu poštovanja i razumevanja.

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Kakve posledice ostavlja život bez seksa? Naučnici imaju dobar razlog da tvrde da je seksualna intimnost jedna od najvažni...
Erotske ilustracije koje će vam razmrdati fantaziju (18+) Broj pratilaca italijanske ilustratorke Fride Kasteli na Instagramu povećava s...
Bez klitorisa nema orgazma - 4 činjenice o organu koji donosi zadovoljstvo Klitoris je jedan od najčudesnijih delova ljudskog tela i jedini organ koji služ...