Seks bonton: Nemojte se hvaliti vrućim fotkama partnera i još 28 pravila (18+)

Slanje seksi poruka i fotografija kad vam to padne na pamet smatra se neukusnim ponašanjem, pre nego što pošaljete poruku dobro bi bilo da se uverite da je pravo vreme za to — Koja su pravila dobrog ponašanja tokom seksa?

seks-bonton-nemojte-se-hvaliti-vrucim-fotkama-partnera-i-jos-28-pravila-18-01.jpg

Kao i u svim aspektima života, tako i kada je u pitanju seks, postoje univerzalna pravila dobrog ponašanja koja treba primeniti ako želite da pokažete seksualnom partneru da imate stila.

U nastavku, pratite pravila dobrog ponašanja u seksu koja će vam pomoći da razlikujete otmeno i neukusno ponašanje:

1. Na pitanje „Koliko ljubavnika si imala?“ možete odgovoriti tako da naglasite da vam prošlost i broj ne znače ništa, već da ste zainteresovani samo za budućnost.

Neukusno je da budete uvređeni zato što vam je ovo pitanje uopšte i postavljeno i odete samo zato što osećate pritisak.

2. Pre nego što počnete da šaljete „vruće poruke“ bilo bi dobro da proverite da li je pravo vreme za to (da li je partner sa društvom/kolegama itd.) i ne slikajte lice.

3. Ako partner traži da izbrišete fotografije koje ste dobili - morate to učiniti odmah.

4. Pokazivanje dobijenih fotografija drugim ljudima je izuzetno neukusno.

seks-bonton-nemojte-se-hvaliti-vrucim-fotkama-partnera-i-jos-28-pravila-18-02.jpg

5. Kada imate „seks za jednu noć“, ako niste zapamtili ime seksualnog partnera, dobro bi bilo da to prećutite.

6. Iako imate samo „seks za jednu noć“ i ne planirate više da se viđate, sačekajte najmanje 15 minuta nakon završetka čina, pre nego što odete.

7. Neukusno je da pretpostavite da možete ostati celu noć i da odbijete da odete, kada vam partner to jasno stavi na znanje.

seks-bonton-nemojte-se-hvaliti-vrucim-fotkama-partnera-i-jos-28-pravila-18-03.jpg

8. Osim na ličnu higijenu, dobro je da obratite pažnju i na čistu posteljinu i sobu. Soba sa razbacanom odećom, pune piksle, prazan frižider, razbacane sitnice po sobi, prljava posteljina, ali i loša lična higijena, ostavljaju loš utisak i neukusni su.

9. Uopšte nije kulturno da zovete kada ste pijani i da tražite seks, ali ako ste spremni da pozovete, ipak treba da budete sigurni da partneru to neće smetati. Nemojte biti uporni.

10. Neukusno je da se pojavite nenajavljeno u kući partnera, pod dejstvom alkohola, usred noći i da tražite seks, a da pri tom ne obratite pažnju na mogućnosti i da li će partnera biti sramota.

seks-bonton-nemojte-se-hvaliti-vrucim-fotkama-partnera-i-jos-28-pravila-18-04.jpg

11. Redovna upotreba kondoma treba da bude normalna za vas i ne bi trebalo da tražite suprotno ako niste u ozbiljnoj vezi.

12. Neukusno je da odbijete da stavite zaštitu, da lažete o sopstvenom seksualnom zdravlju, da namerno nepravilno koristite zaštitu i slično.

13. Nakon korišćenja, trebalo bi da bacite kondom u kantu za smeće, a ne na pod.

seks-bonton-nemojte-se-hvaliti-vrucim-fotkama-partnera-i-jos-28-pravila-18-05.jpg

14. Prilikom oralnog seksa neukusno je da gurate glavu partnerke na silu, a kada je u pitanju ejakulacija u usta, potrebno je da dobijete saglasnost od nje.

15. Neukusno je i da ne želite da uzvratite zadovoljstvo partnerki sa kojom ste imali oralni seks.

Još nekoliko pravila na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Тri suprugova pravila i brilijantan odgovor njegove lepše polovine Novopečeni suprug je rešio da postavi tri kratka pravila svojoj supruzi, a na nj...
Оsnovna bonton pravila koja treba da postanu način života Pravila lepog ponašanja se mogu razlokovati u različitim zemljama sveta i između...
Оdgovori na 8 pitanja o seksu koja se najviše „guglaju“ Ukoliko imate nedoumice oko akcija u spavaćoj sobi, ovi odgovori će vam dati dob...
Маli bonton podsetnik za pravilno i kulturno ponašanje u restoranu Kada odete u restoran nije dovoljno samo da pozdravite osoblje i da ostavite bak...
Мuškarci i žene ne mogu biti prijatelji: 25 činjenica povezanih sa seksom Seks. Za neke uživanje, za druge nužna potreba, a za teće potpuno nepotrebna opc...