Privatni detektiv otkriva 4 znaka koji ukazuju da vas suprug vara

David King, glavni čovek australijske detektivske agencije „Lipstick Investigations“, govori o najčešćim znacima koji ukazuju na suprugovo neverstvo.

privatni-detektiv-otkriva-4-znaka-koji-ukazuju-da-vas-suprug-vara-01.jpg

Prema njegovim rečima, žene koje se obraćaju detektivima u potrazi za dokazima, su gotovo u 80% slučajeva u pravu.

Razlog zašto one iznajmljuju detektive da prate njihove supružnike je taj što oni znaju kako da otkriju detalje koji otkrivaju supruga.

Ovo su 4 najčešća znaka zbog kojih žene sumnjaju da im je suprug neveran, a detektivi dokazuju da su u pravu i da se ne radi o „lažnoj uzbuni“.

Prvi znak

Prvi i najočigledniji znak je taj kada suprug počne više da brine o sebi i svom izgledu – nov parfem, nova frizura, redovno brijanje i sređivanje, novi stil oblačenja...

Ukoliko se ove promene dese odjednom, a nemaju cilj da privuku vašu pažnju kako bi više vremena provodili zajedno, onda se verovatno vaš suprug menja zbog neke druge.

privatni-detektiv-otkriva-4-znaka-koji-ukazuju-da-vas-suprug-vara-02.jpg

Drugi znak

Normalno je da svako ima svoju privatnost i da ne deli baš sve informacije sa vama i naravno da ne treba da proveravate njegov telefon, poruke i mejlove. Ipak, nije strašno ukoliko uzmete suprugov telefon kako biste se slikali ili javili nekome, ili da ponekad odgovorite nekome, sve dok se on tome ne protivi.

Dakle, ako je vaša veza ozbiljna, sa međusobnim poverenjem i do sada niste imali problem sa privatnošću i suprug iznenada stavi lozinke svuda i drži telefon uza sebe, vreme je da posumnjate da nešto krije.

privatni-detektiv-otkriva-4-znaka-koji-ukazuju-da-vas-suprug-vara-03.jpg

Тreći znak

Тreći znak koji otkriva neverstvo partnera je nervoza i preterano agresivno ponašanje. On od svakog vašeg pitanja može napraviti svađu i izgleda kao da mu sve smeta sa vaše strane. Stalno nalazi povod za konflikt, a potom se povlači i ceo dan ne razgovara sa vama.

Zapravo, muškarci u takvoj situaciji jednostavno pokušavaju da se oslobode osećaja krivice koji je prisutan, i da bi našli opravdanje za svoja dela optužuju vas za sve i svašta.

privatni-detektiv-otkriva-4-znaka-koji-ukazuju-da-vas-suprug-vara-04.jpg

Četvrti znak

Četvrti znak koji pokazuje neverstvo partnera su njegovi učestali izlasci bez vas. Ako je ranije on bio inicijator, ali i vi, da idete zajedno u bioskop, restoran, u šetnju ili druženje sa prijateljima, a sada stalno nalazi razloge da negde ide sam, to je moćan znak.

Najverovatnije da je našao nekog sa kim mu je prijatnije u društvu, pa se trudi da to sakrije od vas i nalazi razloge za sastanke i „muške sedeljke“.

privatni-detektiv-otkriva-4-znaka-koji-ukazuju-da-vas-suprug-vara-05.jpg


Važno:
 
Оvi znaci nisu ništa novo i sigurno ste ih već znale, a možda ste zbog njih i sumnjale. Važno je da zapamtite da pojedinačno svaki od ovih znaka možda ne znači ništa i da je slučajnost ili posledica trenutnih događaja. Ali, ukoliko se istovremeno jave nekoliko znaka to je signal koji ne treba ignorisati.

M. M. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Misionarska poza - romantične: Šta o ženi otkriva njena omiljena poza za seks? Zaista mnogo može da se kaže o jednoj ženi zahvaljujući njenom ličnom izboru, od...