10 stvari koje žene traže kod muškaraca, a zapravo ih ne žele

Koliko god da ju je majka uzdišući savetovala da je najvažnije da bude kavaljer, društvo nameće da u prvom planu bude novac, a ona sama je želela da je romantični junak iz bajke, a kada isto to na kraju i dobije – devojka baš i nije sigurna da je to to. Zašto?!

10-stvari-koje-zene-traze-kod-muskaraca-a-zapravo-ih-ne-zele-01.jpg

Pronalaženje „savršenog“ muškarca je teško. U stvari, takav ni ne postoji, ali ne postoji ni žena koja od partnera ne očekuje da zadovolji njene kriterijume. A, znaju li devojke šta tačno žele?

Ono što se naizgled čini kao najbolja moguća osobina kod pripadnika jačeg pola, u većini slučajeva ispada najveći promašaj i hladan tuš za nežniju polovinu, ističu eksperti za ljubavne veze.

Šta je to što žene misle da žele kod muškaraca, a u stvari nije tako? Otkrivamo vam u nastavku:

1. Žele da bude ljubomoran.

Nema sumnje da većini žena laska partnerova posesivnost. Možda je video kako se smeška na šale drugog muškarca, ili je slučajno načuo bliski razgovor sa nekim od kolega. Nekoliko pitanja na tu temu sasvim je normalna reakcija od osobe koja vas voli i ceni.

Međutim, konstantna ispitivanja, krivljenja, ili pak napadi, definitivno nisu. Ako se to nastavi u nedogled, možda je vreme da se zapitate da li je takva ljubomora, koju ste nekada smatrale znakom ljubavi i na koju ste bile ponosne, sada prerasla u patološko ponašanje.

Često, žene misle da je ljubomora znak ljubavi. Ali, ukoliko partner ne želi da se družite sa drugim ljudima, pa vas neprestano ispituje gde ste i sa kime ste, to nije znak ljubavi, već crveni alarm da vaš odnos ide u pogrešnom pravcu!“, upozoravaju terapeuti.

Znači, nema ništa loše u tome ako mu je malo krivo što provodite vreme sa drugim ludima, ili kada se oseća izostavljeno. Svaki čovek želi više pažnje. Ipak, ako ga zanima svaki minut vašeg dana, budite pažljivi!

10-stvari-koje-zene-traze-kod-muskaraca-a-zapravo-ih-ne-zele-1.jpg

2. Žele da bude dominantan.

Ne, nije izumrla niti je izgubljena muškost kod pripadnika jačeg pola. Još uvek postoje kavaljeri koji će bez imalo kolebanja ženi pridržati vrata, platiti večeru ili će partnerku izvesti u bioskop.

Ponekad je zaista predivno kada se on maksimalno brine o vama. Ipak, postoji linija koju ne sme da pređe. Da li je vaš partner previše dominantan? Da li se preterano trudi da upravlja vašim životom?

Da li je njegova reč poslednja kada je u pitanju film koji ćete da gledate, šta ćete da jedete ili kako ćete da se obučete?

Možda ste u vezi punoj manipulisanja, a da toga niste ni svesni. Žene često misle da žele muškarca koji će dominirati. Ali, tako završavaju u vezama u kojima im partner naređuje šta da rade, govore, pa čak i šta da misle. Ukoliko se prepoznate, uključite alarm!

Lepo je imati partnera koji preuzima kontrolu, posebno u nezgodnim situacijama, ali se pobrinite da vas uz to i poštuje, kao i da ima razumevanja za vaša razmišljanja, želje i osećanja.

10-stvari-koje-zene-traze-kod-muskaraca-a-zapravo-ih-ne-zele-2.jpg

3. Žele da bude pokoran.

Sa druge strane, neke žene žele partnera koji će uvek slediti njihove planove i koji će zadovoljiti sve njihove kaprice. Ali, čak ni to ne sprečava komplikacije u odnosu. Većina devojaka misli da želi čoveka koji će uraditi sve što one požele. A, u stvari, osoba koja nema svoje „ja“ uopšte nije materijal za brak.

Bolja opcija je da partner bude uravnotežen i realan u ispunjavanju kako partnerkinih potreba, tako i svojih. Koliko god da im prija muškarac koji suprotnom polu dosledno ispunjava želje, žene ipak žele i nekoga ko im ponekad kaže „ne“.

Svaka ljubavna veza ima uspone i padove. Zdrav odnos se svodi na balans između onoga što je dobro za obe strane. Ne želite pored sebe partnera koji je previše dominantan, ili, pak, previše pokoran. Zato, ni sami nemojte biti jedna od ove dve krajnosti.

10-stvari-koje-zene-traze-kod-muskaraca-a-zapravo-ih-ne-zele-3.jpg

4. Žele da bude bogat.

Realno, ko ne bi želeo?! Svi volimo da nam bude udobno. Ali, u nekim slučajevima, baš bogatstvo postaje prepreka na putu do sreće, a nedostatak zdravo i kvalitetno provedenog vremena neretko prerasta u problem.

Žene misle da žele partnera koji ima mnogo nula na bankovnom računu. Partnera koji je lider na poslu. Partnera koji ima fenomenalnu karijeru. Međutim, ogromna je verovatnoća da dotični neće imati vremena ni za šta drugo. Obično, posao je njegova prva ljubav.

Pa, važno je da shvatite da bogatstvo može da donese nedostatke na drugim poljima. Isto tako, važno je i da poznajete sebe. Ukoliko ste tip žene koju muče nesigurnost i ljubomora, a potrebne su vam stalna ljubav i intima, možda „seksi biznismen“ i nije pravi tip za vas. A, ako ipak želite ovakav život, tada budite svesni prednosti, ali i mana koje on nosi.

10-stvari-koje-zene-traze-kod-muskaraca-a-zapravo-ih-ne-zele-4.jpg

5. Žele da bude divlji.

O čemu mašta većina devojaka dok gleda romantične filmove na televiziji? Hmmm, možda o zgodnom frajeru koji će doći da ih „spasi“ od dosade, odvodeći ih svojim novim, moćnim i besnim motorom?!

Razume se, uzbudljiva je i sama pomisao na vezu sa partnerom koji je zavisnik od adrenalina, ljubitelj tetovaža, ili, pak, totalni autsajder.

Ali, vremenom, verovatno će poželeti i da osnuju porodicu sa tom istom osobom. Žene često misle da žele divljeg i opasnog tipa pored sebe. Međutim, koliko njih bi želelo oca za svoju decu koji uvek izbegava odgovornosti, ili, pak, bira da vikend provede sa drugarima umesto da kod kuće menja pelene?

Za razliku od ozbiljnih muškaraca, neukrotivi će uvek buditi više strasti i čežnje. Ipak, možda je to samo pusta želja podstaknuta američkim klasicima, kao i žar mladosti kojeg svaka žena želi da se priseti. U realnosti, takav scenario retko kada funkcioniše.

10-stvari-koje-zene-traze-kod-muskaraca-a-zapravo-ih-ne-zele-5.jpg

Nastavak na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Poze za seks koje mogu da zamene trening (18+) Seks može zaista da vas izmori, a tako i da vam pomogne da sagorite nekoliko kal...
Erotske ilustracije koje će vam razmrdati fantaziju (18+) Broj pratilaca italijanske ilustratorke Fride Kasteli na Instagramu povećava s...
8 poza za seks u automobilu koje morate da probate sa partnerom (18+) Osećate se pomalo avanturistički nastrojeno ili možda nemate mesto na kojem bist...