18 stvari koje želi da mu radite dok vas oralno zadovoljava

Oralni seks je zadovoljstvo za onog ko ga dobija, ali može da bude i za onoga ko ga pruža. Ako znate da postoje neke male stvari koje on obožava da mu radite, onda i sami znate šta treba da činite.

18-stvari-koje-zeli-da-mu-radite-dok-vas-oralno-zadovoljava.jpg

 A, ovo su naše pretpostavke šta bi svaki muškarac želeo da mu radite dok vas oralno zadovoljava:

1. Igrajte se njegovom kosom dok uživate osećajući njegov jezik na svom klitorisu. Kada vam se osećanje pojača, počnite da ga vučete za kosu.

2. Stavite svoje noge oko njegovog vrata i dok doživljavate orgazam pritisnite nogama njegovu glavu.

3. Ako mu se dopadaju zadnjice, onda mu okrenite zadnjicu da bi mogao da je oseti.

4. Umesto da sve vreme žmurite, gledajte ga u oči kako bi znao da je vaš fokus kompletno posvećen njemu.

5. Dodirujte svoje grudi. Neke žene lakše doživljavaju orgazam ako se igraju bradavicama. Plus, kada vas pogleda, imaće šta i da vidi.

6. Krećite se kukovima u istom ritmu u kojem on to radi svojim jezikom. On će obožavati da oseti vašu vaginu koja dodiruje njegovo lice.

7. Uzmite jastuk i zarijte nokte u njega. Ovo će mu omogućiti da vidi koliko uživate u orgazmu.

8. Ili, ako možete da dohvatite njegova ramena, zarijte nokte u njegovo meso. On će videti da u njegovom jeziku uživate onoliko koliko se vaši nokti zarivaju u njega.

9. Kada njegove ruke drže vaše kukove, uhvatite ih i premestite na svoje grudi.

10. Ili, ako ste u položaju da možete da dohvatite njegove ruke svojim usnama, sisajte jedan od njegovih prstiju. Na ovaj način on može da zamisli da ga oralno zadovoljavate dok on to isto radi vama.

11. Ne zaboravite da mu dajete komplimente. Dajte mu ohrabrenja kao što su: „Svršiću tako jako ako nastaviš da to radiš usnama.“ ili probajte nešto jednostavno kao: „To je savršeno. Nastavi. Nemoj prestajati.“

12. Ne plašite se da mu naređujete – „Brže. Jače. Sporije.“ – biće zadovoljan što ga vodite.

13. Kada znate šta radi, uhvatite ga za vrat i povucite njegovu glavu bliže svojoj vagini. Možda vi mrzite kada vas on za vreme oralnog seksa uhvati za glavu, ali on to obožava.

14. Ako ste tip žene koja više voli romantiku nego grubost, držite njegove dlanove i stežite ih. Možete i da nevino trljate palcem njegovu kožu. Čin će dobiti još veću intimnost.

15. Kada vam se dopada ono što vam radi, stenjite što jače možete. To će ga ohrabriti da tako nastavi.

16. Ako vam je neprijatno da stenjete, onda će mu vaše ubrzano disanje davati znak koliko uživate u njegovom dodiru.

17. Ovo nema potrebe reći – omiljena muška poza je 69, jer ne postoji ništa što bi više želeo dok vas oralno zadovoljava.

18. Ako vam neka od ideja sa liste zvuči neprivlačno ili pogrešno, odbacite je.

Sigurni smo da on želi da uživate. A, ako je sve što želite da ležite i uživate, onda to i radite. Zapamtite, oralni seks je za vaše zadovoljstvo, ne njegovo. Ali, nije loše ako oboje uspete da budete zadovoljni.

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: pinterest.com

Možda vas zanima:

Poze za seks koje mogu da zamene trening (18+) Seks može zaista da vas izmori, a tako i da vam pomogne da sagorite nekoliko kal...
Izračunajte: Vaš „životni broj“ otkriva da li ste dobri u krevetu Kada je reč o seksualnim navikama, određeni numerološki aspekti pokazuju da osob...
8 poza za seks u automobilu koje morate da probate sa partnerom (18+) Osećate se pomalo avanturistički nastrojeno ili možda nemate mesto na kojem bist...