10 stvari koje pokazuju da će vaša veza trajati zauvek

Na početku veze sve je savršeno i većina pomisli da će trajati zauvek.

10-stvari-koje-pokazuju-da-ce-vasa-veza-trajati-zauvek-1.jpg

Ali kasnije, kada se dvoje bolje upoznaju i kada otkriju sve svoje osobine, stavove i nedostatke, lako mogu promeniti mišljenje.

Ipak, postoji nekoliko univerzalnih načina da saznate da li ste stvoreni jedno za drugo.

Ukoliko vam se još na početku stavovi o važnim stvarima razlikuju i ne možete da se usaglasite oko većine stvari – odmah treba da vam bude jasno.

Ukoliko se ipak dvoumite, sledeće stvari će vam pomoći da shvatite da li vaša veza ima potencijal da traje zauvek:

Imate sličan društveni status

Možda na početku nećete obraćati pažnju na razlike, ali ako je partner vaspitan na drugačiji način nego vi, to će se kasnije odraziti na njegove stavove koji će biti drugačiji od vaših i to će dovesti do mnogo nerazumevanja.

10-stvari-koje-pokazuju-da-ce-vasa-veza-trajati-zauvek-2.jpg

Imate sličan smisao za humor

Bilo bi predivno da razumete partnerove šale i da sami znate kako da se nasmejete i uživate jedno sa drugim.

10-stvari-koje-pokazuju-da-ce-vasa-veza-trajati-zauvek-3.jpg

Imate iste poglede na roditeljstvo

Kada se parovi odluče da imaju dete, to znači da su veza ili brak stabilni. Ali ipak, mogu postojati skriveni problemi, kao što su stavovi oko odgajanja i vaspitanja.

Zato, bolje je da unapred razgovarate o ovim stvarima, kako biste znali da li uopšte treba da načinite taj korak pre nego što bude kasno.

Imate isti ili sličan stav o finansijama

Mnogo je teško da čovek koji nije naučen da planira zajednički budžet nađe zajednički jezik sa nekim ko ima veliki osećaj za odgovornost i štednju.

Ova tema je veoma delikatna, pa je bolje da provedete život sa čovekom koji deli vaša interesovanja i stavove na ovom polju, jer će vam u protivnom ovo biti najčešći razlog za svađu.

Imate isto mišljenje o kućnim obavezama

Da biste izbegli situaciju u kojoj će vam život i dom biti haotični, važno je da imate dogovor oko kućnih poslova.

Zato je najbolje da sa osobom sa kojom želite da provedete život počnete da živite još pre braka, kako biste videli da li bi vaši stavovi bili usaglašeni.

Jer, svesni ste i sami da bi zajednički život čoveka koji može da podnese haos i čoveka koji je „alergičan“ na nered bio veoma težak.

Još 5 stvari na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Poze za seks koje mogu da zamene trening (18+) Seks može zaista da vas izmori, a tako i da vam pomogne da sagorite nekoliko kal...
Najčešće greške koje muškarci i žene prave za vreme seksa Kao i u životu, tako ni u intimnim odnosima ne ide baš sve lako i glatko. Poneka...
Kakve posledice ostavlja život bez seksa? Naučnici imaju dobar razlog da tvrde da je seksualna intimnost jedna od najvažni...