Boje u kojima dame izgledaju „bogato“ i prefinjeno tokom zime

Kupujete li svake sezone odeću u određenim nijansama? Možda već instinktivno nosite ove tonove. A, ukoliko i nije tako, još uvek nije kasno da svoj plakar dopunite sa još nekim komadom.

boje-u-kojima-dame-izgledaju-bogato-i-prefinjeno-tokom-zime-1.png

Iako je najhladnije godišnje doba, zimu ne povezujemo samo sa hladnim tonovima. Postoje i oni topli, koji osim što su aktuelni svake godine, istovremeno važe i za najelegantnije za spomenuto godišnje doba.

Ovo su boje u kojima dame izgledaju bogato i prefinjeno tokom zime:

Vino

Ovo je boja koja vam garantuje luksuzni izgled. Dobar je izbor kako za svakodnevne prilike, tako i za večernje izlaske. A, podjednako je topla i dramatična, ali i elegantna i zavodljiva.

boje-u-kojima-dame-izgledaju-bogato-i-prefinjeno-tokom-zime-2.png

Može se reći da je jedna od bezvremenih vladarki zime. Može se lako kombinovati jer se slaže sa većinom drugih tonova, pa ćete imati dosta prostora za kreativnost.

boje-u-kojima-dame-izgledaju-bogato-i-prefinjeno-tokom-zime-3.png

Siva

Ovo je boja koja je postala favorit mnogim devojkama, posebno u zimskim danima. Ona je neutralna i klasična, a svetlije nijanse uopšte nisu monotone ni sterilne. Naprotiv.

boje-u-kojima-dame-izgledaju-bogato-i-prefinjeno-tokom-zime-4.png

I nju lako možete da uklopite sa svakim komadom garderobe za hladnu sezonu, zato što savršeno nadopunjuje zimsku paletu boja i dezena.

boje-u-kojima-dame-izgledaju-bogato-i-prefinjeno-tokom-zime-5.png

Nastavlja se na sledećoj strani...MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Modni dizajneri koje celi svet zna po imenu, ali retko ko zna kako izgledaju Iako imaju svetsku slavu i imena su im među najpoznatijim imenima u modnoj indus...
Kako da izaberete štikle koje će vam biti udobne i u kojima nećete izgledati smešno? Žene u štiklama zaista izgledaju ženstvenije, ali samo ako se u njima osećaju ud...
Izumi Koko Šanel na kojima će joj žene zauvek biti zahvalne Koko Šanel je možda najpoznatija dizajnerka svih vremena i to s razlogom. Modna ...