10 „dosadnih“ modnih komada koje bi svaka žena trebalo da ima

Kada počne nova sezona, sigurno razmišljate o tome da obnovite svoju garderobu.

10-dosadnih-modnih-komada-koje-bi-svaka-zena-trebalo-da-ima-01.jpg

Ali, najverovatnije ni ne pomišljate da kupite belu majicu ili obične crne pantalone. Ipak, vaše modne kombinacije ne bi bile moguće bez nekih osnovnih odevnih komada.

Pogledajte koji su to „dosadni“ modni komadi koje bi trebalo da imate.

Bela majica

Bele majice su neizostavni deo garderobe, posebno u toku leta. Pa, kada sledeći put odete u šoping, investirajte u dobru belu majicu.

Kombinacije sa njom su bezbrojne, pa će se kupovina isplatiti.

10-dosadnih-modnih-komada-koje-bi-svaka-zena-trebalo-da-ima-02.jpg

Uske crne pantalone

Nošenje čizama je skoro nemoguće bez uskih pantalona. Iako ćete možda želeti da kupite neki drugi upečatljivi model, ne zaboravite obične tesne pantalone.

10-dosadnih-modnih-komada-koje-bi-svaka-zena-trebalo-da-ima-03.jpg

Blejzer

U nekoliko prethodnih godina modeli blejzera su postali zaista hrabriji. Ali i pored mnogo opcija, dobro je da imate i jedan „običan“ blejzer klasičnog kroja.

Isto tako, ako ste u mogućnosti, platite više za kvalitetniji blejzer koji će vam dugo trajati.

10-dosadnih-modnih-komada-koje-bi-svaka-zena-trebalo-da-ima-04.jpg

Obična majica na bretele

Kada ste se poslednji put setile da kupite običnu majicu na bretele? Sigurno vam često treba, pa ove sezone kupite još neku. Možete ih naći po zaista niskoj ceni, a kombinovaćete ih gotovo uz sve.

10-dosadnih-modnih-komada-koje-bi-svaka-zena-trebalo-da-ima-05.jpg

Crne hulahopke

Zimi je nemoguće obući omiljenu suknju bez para hulahopki. Pošto sigurno neće moći da prođe cela zima, a da ih ne iscepate, dobro je da investirate u nekoliko pari.

10-dosadnih-modnih-komada-koje-bi-svaka-zena-trebalo-da-ima-06.jpg

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Nosite samo crne cipele i još 9 malih modnih grešaka koje prave veliku razliku u izgledu Izbegavajte da nosite bluze sa natpisima u poslovnim kombinacijama – ovaj komad ...
Ne preteruje sa nakitom i još 14 modnih trikova Viktorije Bekam Ne preteruje sa nakitom – koristi ga po principu „manje je više“. Svesna je i sn...
Majka Ilona Maska i još 5 supermodela koje hrabro koračaju modnim pistama i posle 50. godine života Manekenke poput Naomi Kempbel koje su još uvek aktivne na modnim pistama, dokaz ...