Boje za kosu koje će biti apsolutni hit ove jeseni

Trendovi se menjaju svake sezone, a isto važi i za frizure. Ove jesenje sezone pravi hit će biti nekoliko novih nijansi koje imaju i interesantna imena, pa će vam biti zaista teško da im odolite. 

boje-za-kosu-koje-ce-biti-apsolutni-hit-ove-jeseni-1.jpg

Ovoga leta su devojke širom sveta tražile boju kapućina, tamnog piva ili espresa, pa izgleda da boje postaju lepše kada ih nazovemo po našim omiljeni pićima.

U nastavku pogledajte koje boje kose će biti zaista popularne ove jeseni.

Boja šampinjona

Ovo je boja sa nogo tonova i podtonova – od pepeljasto plave i tamne, pa do svetle boje pečuraka. Ova boja je zaista zanimljiva kombinacija smeđe i tamno plave kose.

Odlična je za devojke sa prirodno plavom kosom ili za brinete koje ne žele drastičnu promenu.

Kolač od breskvi

Ova boja, nazvana po slatkom desertu, ima zlatne i bakarne nijanse i podlogu boje vanile. Ovo odlično kombinovanje nijansi kosi daje gustinu, a održavanje je zaista lako jer se deo kose koji izraste ne poznaje odmah.

Pastelno roze

Ova boja je već bila hit, ali je sada još bolja u kombinaciji sa malo ljubičaste. Na ovaj način kosa dobija zanimljivu dubinu.

Tonovi boje espresa

Ova tamna boja može zaista da se osveži toplim crvenim tonovima, a krajnji rezultat je efekat tamnog drveta.

Nastavlja se na sledećoj strani... MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Tople kombinacije najlepše obučene blogerke - Anabel Flor Anabel Flor, koja vodi blog o modi The Viva Luxury, znamo po fantastičnim fotkam...
Modni dizajneri koje celi svet zna po imenu, ali retko ko zna kako izgledaju Iako imaju svetsku slavu i imena su im među najpoznatijim imenima u modnoj indus...
Komadi garderobe koji će učiniti da sa 35+ izgledate kao da imate 25 godina Ko kaže da kada napunite 30 godina vaš orman treba da bude pun samo dosadnih mon...