Pravila oblačenja koja će učiniti da odmah izgledate privlačnije

Najveću grešku čine ljudi koji se oblače onako kako su videli na lutki u izlogu.

pravila-oblacenja-koja-ce-uciniti-da-odmah-izgledate-privlacnije-01.jpg

Prvo, niko nema identične proporcije. Drugo, jedan komad odeće može da stoji drugačije ako ga iskombinujete na nov način.

Dovoljno je da pratite ovih nekoliko pravila oblačenja da biste ostavili utisak da znate šta radite i istog trenutka ćete izgledati privlačnije:

1. Tačne proporcije

Vizuelno podelite telo na tri jednaka dela. Bluza ili košulja ne bi trebalo da pokrivaju više od jedne trećine. Ostale dve trećine bi trebalo da pokrivaju farmerke ili suknja.

pravila-oblacenja-koja-ce-uciniti-da-odmah-izgledate-privlacnije-02.jpg

2. Nošenje široke odeće

Široka odeća je moderna, ali samo ako siluetu naglasite kaišem oko struka ili ako prednji deo košulje uvučete u pantalone.

pravila-oblacenja-koja-ce-uciniti-da-odmah-izgledate-privlacnije-03.jpg

3. Dužina rukava

Rukavi na sakou ili kaputu trebalo bi da se završavaju do zgloba šake, a razlika između rukava sakoa i košulje trebalo bi da bude oko 1,5-2 centimetra.

pravila-oblacenja-koja-ce-uciniti-da-odmah-izgledate-privlacnije-04.jpg

4. Kratke čizme

Nošenje kratkih čizama na golu nogu, vizuelno skraćuje dužinu vaših nogu. Bolje je da ih nosite uz pantalone ili duge suknje i dovoljno je da se vidi samo 2.3 centimetra gole kože oko gležnja.

pravila-oblacenja-koja-ce-uciniti-da-odmah-izgledate-privlacnije-05.jpg

5. Džepna maramica

Za muškarce koji se dvoume koju boju da izaberu za džepnu maramicu - izaberite belu. Bela maramica je univerzalna. Kravata ne mora uvek da odgovara boji maramice.

pravila-oblacenja-koja-ce-uciniti-da-odmah-izgledate-privlacnije-06.jpg

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Pokvaren sat, naočare na glavi - Najčešće modne greške muškaraca Bez obzira na to u šta veruje većina, i muškarci su zainteresovani za modu i bri...
Izumi Koko Šanel na kojima će joj žene zauvek biti zahvalne Koko Šanel je možda najpoznatija dizajnerka svih vremena i to s razlogom. Modna ...
Boje za kosu koje će biti apsolutni hit ove jeseni Trendovi se menjaju svake sezone, a isto važi i za frizure. Ove jesenje sezone p...