Nоvi filmovi i serije koje treba da pogledate odmah

Filmska industrija se ne zaustavlja u letnjem periodu, baš naprotiv. Ima previše novih filmova i serija na repertoaru.

novi-filmovi-i-serije-koje-treba-da-pogledate-odmah.jpg

Vama preostaje samo da nađete vreme i dobro društvo, dovoljno grickalica i omiljeno piće, a dobro raspoloženje neće izostati.

Šta da pogledate ovog vikenda i tokom leta?

Beirut (2018)

’80-tih godina u Bejrutu, Mejson, koji je bivši američki diplomata, je pozvan na posao sa zadatkom da spasi jednog od svojih kolega koji je možda odgovoran za smrt njegove porodice.

Sharp Objects (2018)

Nova hit serija sa Ејmi Adams u glavnoj ulozi je snimljena prema istoimenom romanu Džilijena Flina (Gone Girl). Kamil je novinarka na granici alkoholizma koja vuče užasne tajne iz prošlosti.

Ona je prinuđena da se vrati u svoj rodni grad, sa ciljem da istraži strašna ubistva 2 devojčice, dok pokušava da se seti detalja iz svoje davno zakopane prošlosti.

Where Is Kyra? (2017)

Svet koji se kreće brzim tempom predstavlja izuzetno stresno mesto za život jedne krhke, nežne žene, koja se suočava sa još većim stresom od kako je njena majka umrla, a ona mora da pronađe način da sakrije svoju anksioznost od svog novog momka.

Castle Rock (2018)

Inspirisana radom Stivena Kinga, оva serija puno obećava. Premijera je zakazana za 20. juli. Jedan od glavnih likova Henri se ponovo vraća kući u fiktivni grad Castle Rock, mesto gde se dešavaju bizarni događaji.

A Quiet Place (2018)

U post-apokaliptičnom svetu, porodica je prinuđena da živi u svetu potpune tišine kako bi preživela, budući da čudovišta koja ih progone imaju izoštreno čulo sluha.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Napeti filmovi sa visokim ocenama koji će vas držati u neizvesnosti do samog kraja Jeste li spremni za malo misterije koja će učiniti da tokom celog filma budete n...
Najpotcenjeniji filmovi u 2019. godini - šta ste dobro propustili da pogledate? Dešava se da propustimo mnogo dobrih i kvalitetnih filmova samo zato što nisu bi...
Filmovi zasnovani neverovatnim pričama koji će vas inspirisati Ukoliko je film dobro napravljen, često nam se učini da govori o stvarnim ljudim...