Ne postoji radno vreme, razbacana šminka i veštačke trepavice: Osoblje Kardašijanovih otkriva detaljne tajne

Najpopularnija porodica ima prebukiran kalendar obaveza, pa je očigledno da su im osoblje i pomoćnici i više nego potrebni.

ne-postoji-radno-vreme-razbacana-sminka-i-vestacke-trepavice-osoblje-kardasijanovih-otkriva-detaljne-tajne-01.jpg

Savršeno sređen dom, cvetni aranžmani, činije pune kolačića, mnogo dece, niko se ne nervira oko kupovine, a frižideri su im uvek prepuni – da li ste se zapitali kako Kardašijanovi uspevaju sve to?

Porodica Kardašijan ima osoblje koje mora da se strogo pridržava mnogih pravila i da se brine o svim ovim stvarima.

Iako moraju da se pridržavaju veoma strogih pravila, ipak, ponekad, niko ne može da ih spreči da pričaju i da otkriju po neku tajnu.

Dadilje i pomoćnici otkrivaju neke detalje koje su naučili radeći za Kardašijanove:

1. Kada Kim objavljuje Instagram Stories ili video snimke na Snapchatu sa decom, tri dadilje su u blizini i ako dete počne da plače ili da radi nešto što ne treba, odmah ga uzimaju.

ne-postoji-radno-vreme-razbacana-sminka-i-vestacke-trepavice-osoblje-kardasijanovih-otkriva-detaljne-tajne-02.jpg

2. Jedna dadilja otkriva da ju je Kortni terala da joj se obraća sa „madam“, a ako joj se ne obrati tako, to bi dovelo do ispada.

ne-postoji-radno-vreme-razbacana-sminka-i-vestacke-trepavice-osoblje-kardasijanovih-otkriva-detaljne-tajne-03.jpg

3. Kajlina asistentkinja otkriva da ona ima previše zahteva i svako jutro traži isti smuti, a kada je upita za ukus, ona odgovara sa „moraš da znaš kojeg ukusa“.

ne-postoji-radno-vreme-razbacana-sminka-i-vestacke-trepavice-osoblje-kardasijanovih-otkriva-detaljne-tajne-04.jpg

4. Kada je Kimina najbliža asistentkinja napustila porodicu, otkrila je mnogo detalja: „Ja sam im pravila ceo raspored, ja sam im prala odeću i zakazivala putovanja, ja sam sklapala kolica za decu i radila još mnogo drugih stvari.“

ne-postoji-radno-vreme-razbacana-sminka-i-vestacke-trepavice-osoblje-kardasijanovih-otkriva-detaljne-tajne-05.jpg

5. Za vreme porođaja su se ponašali kao da je bolnica hotel – Kajli je iznajmila ceo sprat i tražila pun bar grickalica, a Kloi je tražila kadu koja je pogodna za porođaj u vodi.

ne-postoji-radno-vreme-razbacana-sminka-i-vestacke-trepavice-osoblje-kardasijanovih-otkriva-detaljne-tajne-06.jpg

Nastavlja se na sledećoj strani... Možda vas zanima:

Majka ju je terala da se šminka i da posećuje solarijum - Šta mala misica radi danas? Iden Vud je rođena 2005. godine, a kada je imala samo 2 godine, njena majka je r...
Jedu za posebnim stolom, ne bude Kim - 10 pravila koje osoblje Kardašijana mora da sledi Kardašijani su od onih porodica koje imaju tonu zahteva za svoje osoblje, a iako...