Otkrivene najveće laži klana Kardašijan

Oni lažu o plastičnim operacijama, o angažmanima, o emocijama, o porodičnim vezama i o još mnogo čemu.

otkrivene-najvece-lazi-klana-kardasijan-01.jpg

U idealnom svetu rijaliti televizija ne bi bila lažna i članovi porodice Kardašijan ne bi bili idoli ljudima širom sveta.

Do 2007. godine niko nije znao za njih, ali od kada je seks snimak Kim Kardašijan izašao u javnost, ludilo je počelo i klan Kardašijan – Džener konstantno je prisutan u medijima.

Ali, u toku ovih 10 godina koje su proveli u centru pažnje, mnoge njihove laži su razotkrivene:

Kuća u njihovoj rijaliti emisiji nije njihov pravi dom

Gledajući emisiju „Keeping Up with the Kardashians“ vidimo kuću sa predivnim eksterijerom, ali to nije pravi dom ove porodice.

Prava kuća, u vlasništvu Kris Džener, nalazi se na oko 20 minuta vožnje od kuće u kojoj se emisija snima. Nakon što su fanovi razotkrili situaciju, Kim je izjavila da su snimci iz emisije gde se prikazuje eksterijer napravljeni u kući u susedstvu, ali da su snimci koji prikazuju unutrašnjost kuće svi napravljeni u njihovoj pravoj kući.

otkrivene-najvece-lazi-klana-kardasijan-1.jpeg

Kimina težina posle trudnoće

Posle rođenja drugog deteta, Kim je otkrila da se bori sa kilogramima i da je bilo trenutaka kada se gledala u ogledalu i mislila da nikada ponovo neće biti ista.

Šest meseci kasnije tvrdila je da je oslabila 27 kilograma, ali su nutricionisti napravili proračun prema njenoj visini i izgledu i otkrili da laže za broj kilograma u periodu trudnoće.

Operacije Kajli Džener

Videli smo kako usne Kajli Džener magično postaju punije, a njen nos je preko noći promenio oblik.

Pre nekoliko godina Kajli je izjavila da su njena usta prirodna i da nije radila ništa, a zatim je u njihovoj emisiji priznala da je stavljala privremene filere.

otkrivene-najvece-lazi-klana-kardasijan-2.jpeg

Dobrotvorne aktivnosti Kim Kardašijan

Kim se često hvali koliko mnogo para daje u dobrotvorne svrhe.

Ali, fanovi su bili zaista ljuti kada su saznali da je samo 10% od novca sa njenih eBay aukcija dato u dobrotvorne svrhe, a prethodno je najavila da će sav sakupljeni novac imati takvu namenu.

Skrivanje Lamarovih neverstava u toku braka sa Kloi Kardašijan

Za vreme braka Kloi Kardašijan i košarkaša Lamara Odoma kružile su glasine da je on vara, ali je Kloi sve negirala.

Zatim je priznala da je lagala i sve prikrivala. „Krila sam svaki put kada bih saznala nešto, ali sada je gotovo s tim“, rekla je Kloi svojoj sestri Kortni u rijaliti emisiji.

otkrivene-najvece-lazi-klana-kardasijan-3.jpeg

Još 4 laži na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Sa 37 godina je otkrio da mu je sestra biološka majka — luda životna priča Džeka Nikolsona Do 37. godine, Džek Nikolson nije znao da je njegova sestra zapravo njegova biol...
Oboje glume u filmu „Toma“ i jedan su od najlepših srpskih parova - činjenice o Tamari Dragićević i ... Filmska Silvana Armenulić i doktor čuvenog Tome Zdravkovića u filmu „Toma“ zapra...
Demi Lovato (29) je neprepoznatljiva otkako se deklarisala kao panseksualna osoba nebinarnog pola Početkom ove godine Demi se deklarisala da pripada nebinarnom polu, odnosno da n...