Rođenje u zatvoru, porodice u sekti: Mračno detinjstvo pet holivudskih zvezda

Sa skromnim poreklom i potresnim životnim pričama, oni su ipak uspeli da ostvare svoje snove uz rad i istrajnost.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-01.jpg

Oni sada zarađuju milione, izgledaju glamurozno i celi svet ih obožava, ali nije oduvek bilo tako.

Mnoge poznate ličnosti su imale teško detinjstvo.

Kakve tajne krije detinjstvo pojedinih holivudskih zvezda:

Šarliz Teron

Šarliz Teron je prva glumica rođena u Africi koja je dobila Oskara za glavnu ulogu.

Ona je odrasla u Južnoj Africi i sa 15 godina je bila svedok užasne tragedije. Majka je pred njenim očima u samoodbrani ubila oca.

U jednom intervjuu Šarliz je otkrila da je ovo mnogo uticalo na njen život. Njen otac je bio alkoholičar i u detinjstvu joj zaista nije bilo prijatno kada se budila ne znajući kakvu scenu može da joj priredi tog dana.

Sa 16 godina je započela manekensku karijeru i putovanja po Evropi, a zatim se našla i u Holivudu.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-1.jpg

Rouz MekGovan

Glumica poznata po seriji „Enchanted“ (Začarana) imala je oca pisca koji se priključio sekti „Children of God“ u koju je uvukao i suprugu i svojih šestoro dece. Sekta je bila komuna potpuno odsečena od spoljašnjeg sveta.

Kada je Rouz imala 10 godina, ona i njena majka su pobegle i preselile se u Vašington. Tu je njena majka upoznala muškarca koji ju je ubedio da je Rouz zavisnik od droga i ona je ćerku odvela na rehabilitaciju.

Godinu dana kasnije Rouz je izašla odatle, odvojila se od roditelja i počela da živi sa babom i sa 14 godina se upisala u umetničku školu i počela da se bavi glumom.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-2.jpg

Žerar Depardje

On je jedan od najvoljenijih francuskih glumaca svih vremena, a njegov otac nije znao ni da čita ni da piše.

Porodica Žerara Depardjea je živela od socijalne pomoći, koja definitivno nije bila dovoljna za šestoro dece.

Bio je stidljiv i imao je lošu dikciju, ali je onda počeo da radi na sebi. Upisao se na boks, na razne kurseve i počeo je da radi na svojim glumačkim sposobnostima, pa se tako vinuo u zvezde.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-3.jpg

Lejton Mister

Glumica poznata po seriji „Gossip Girl“, bila je takoreći rođena u zatvoru. Njena majka je služila zatvorsku kaznu, ali joj je posle rođenja ćerke Lejton bilo dozvoljeno da 3 meseca provede izvan zatvora. Zatim se vratila u zatvor. a Lejton je čuvala baba.

Još od ranog detinjstva je učestvovala u lokalnim pozorišnim predstavama, a sa 11 godina se sa majkom preselila u Njujork i započela ozbiljnu glumačku karijeru.

O prošlosti svoje majke Lejton kaže da nikoga ne treba osuđivati zbog grešaka iz prošlosti, a posebno ne svoje roditelje.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-4.jpg

Dženifer Lopez

Ona danas zarađuje milione, a rođena je u siromašnoj porodici emigranata iz Portorika. Njena majka je bila učiteljica, a otac programer. Oni su se plašili da će Bronks loše uticati na Dženifer, pa su je već sa 5 godina upisali u katoličku školu za devojčice.

Kada je odlučila da postane glumica, roditelji je nisu podržali i nadali su se da će biti advokat. Lopezova je otišla od kuće i prijavljivala se na mnoge audicije.

Zbog skromnog porekla bilo joj je potrebno mnogo truda da bi se istakla. Glumačku karijeru je započela 1997. godine ulogom u filmu „Selena“.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-5.jpg

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Od kleptomanije do straha od konja: Čudne fobije i opsesije 15 zvezda Džoni Dep, Džesika Alba, Uma Turman, Orlando Blum... Šta muči poznate ličnosti? ...
Koliko košta jedan Instagram post zvezda? Slavne ličnosti, osim što koriste društvene mreže da se približe fanovima, koris...
Kako su sa 20 godina izgledali Megan Markl i još 7 članova kraljevske porodice Princ Hari je obožavao lude zabave kada je imao 20 godina. Sa 34, on je posvećen...