Rođenje u zatvoru, porodice u sekti: Mračno detinjstvo pet holivudskih zvezda

Sa skromnim poreklom i potresnim životnim pričama, oni su ipak uspeli da ostvare svoje snove uz rad i istrajnost.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-01.jpg

Oni sada zarađuju milione, izgledaju glamurozno i celi svet ih obožava, ali nije oduvek bilo tako.

Mnoge poznate ličnosti su imale teško detinjstvo.

Kakve tajne krije detinjstvo pojedinih holivudskih zvezda:

Šarliz Teron

Šarliz Teron je prva glumica rođena u Africi koja je dobila Oskara za glavnu ulogu.

Ona je odrasla u Južnoj Africi i sa 15 godina je bila svedok užasne tragedije. Majka je pred njenim očima u samoodbrani ubila oca.

U jednom intervjuu Šarliz je otkrila da je ovo mnogo uticalo na njen život. Njen otac je bio alkoholičar i u detinjstvu joj zaista nije bilo prijatno kada se budila ne znajući kakvu scenu može da joj priredi tog dana.

Sa 16 godina je započela manekensku karijeru i putovanja po Evropi, a zatim se našla i u Holivudu.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-1.jpg

Rouz MekGovan

Glumica poznata po seriji „Enchanted“ (Začarana) imala je oca pisca koji se priključio sekti „Children of God“ u koju je uvukao i suprugu i svojih šestoro dece. Sekta je bila komuna potpuno odsečena od spoljašnjeg sveta.

Kada je Rouz imala 10 godina, ona i njena majka su pobegle i preselile se u Vašington. Tu je njena majka upoznala muškarca koji ju je ubedio da je Rouz zavisnik od droga i ona je ćerku odvela na rehabilitaciju.

Godinu dana kasnije Rouz je izašla odatle, odvojila se od roditelja i počela da živi sa babom i sa 14 godina se upisala u umetničku školu i počela da se bavi glumom.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-2.jpg

Žerar Depardje

On je jedan od najvoljenijih francuskih glumaca svih vremena, a njegov otac nije znao ni da čita ni da piše.

Porodica Žerara Depardjea je živela od socijalne pomoći, koja definitivno nije bila dovoljna za šestoro dece.

Bio je stidljiv i imao je lošu dikciju, ali je onda počeo da radi na sebi. Upisao se na boks, na razne kurseve i počeo je da radi na svojim glumačkim sposobnostima, pa se tako vinuo u zvezde.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-3.jpg

Lejton Mister

Glumica poznata po seriji „Gossip Girl“, bila je takoreći rođena u zatvoru. Njena majka je služila zatvorsku kaznu, ali joj je posle rođenja ćerke Lejton bilo dozvoljeno da 3 meseca provede izvan zatvora. Zatim se vratila u zatvor. a Lejton je čuvala baba.

Još od ranog detinjstva je učestvovala u lokalnim pozorišnim predstavama, a sa 11 godina se sa majkom preselila u Njujork i započela ozbiljnu glumačku karijeru.

O prošlosti svoje majke Lejton kaže da nikoga ne treba osuđivati zbog grešaka iz prošlosti, a posebno ne svoje roditelje.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-4.jpg

Dženifer Lopez

Ona danas zarađuje milione, a rođena je u siromašnoj porodici emigranata iz Portorika. Njena majka je bila učiteljica, a otac programer. Oni su se plašili da će Bronks loše uticati na Dženifer, pa su je već sa 5 godina upisali u katoličku školu za devojčice.

Kada je odlučila da postane glumica, roditelji je nisu podržali i nadali su se da će biti advokat. Lopezova je otišla od kuće i prijavljivala se na mnoge audicije.

Zbog skromnog porekla bilo joj je potrebno mnogo truda da bi se istakla. Glumačku karijeru je započela 1997. godine ulogom u filmu „Selena“.

rodenje-u-zatvoru-porodice-u-sekti-mracno-detinjstvo-pet-holivudskih-zvezda-5.jpg

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Kako su sa 20 godina izgledali Megan Markl i još 7 članova kraljevske porodice Princ Hari je obožavao lude zabave kada je imao 20 godina. Sa 34, on je posvećen...
11 zvezda kao tinejdžerke i njihova dramatična transformacija Nije ništa čudno da promenite izgled iz vaših tinejdžerskih dana. Ovo posebno va...