Nеuzvraćena ljubav: Zvezde koje su dobile „korpu“ od drugih zvezda

Postoji li žena koja može odoleti Džordžu Kluniju? Da. Njeno ime je Eva Longorija. Da li znate i da je Kara Delevinj otkačila Leonarda di Kaprija, prozivajući ga da je prestar i previše napadan?

neuzvracena-ljubav-zvezde-koje-su-dobile-korpu-od-drugih-zvezda-01.jpg

Neuzvraćena ljubav nikada nije prijatna. Naročito za stranu koja je odbijena. A zamislite samo kako je bogatima i slavnima koji su navikli da drugi „padaju u nesvest“ kada im samo namignu okom?! Ipak, veliki broj njih su doživeli upravo to – od njima sličnih.

Оvo su zvezde koje su dobile „korpu“ оd drugih zvezda:

Тејlor Svift od Bredlija Kupera

Мladost nije uvek adut za osvajanje muškaraca. To je na svojoj koži osetila poznata kantautorka Tejlor Svift. Na zabavi nakon dodele Zlatnog globusa 2013. godine pevačica je zamolila glumicu Dženifer Lorens da je upozna sa Bredlijem Kuperom. Međutim, glumac je dao „korpu“ Tejlor, smatrajući da je premlada za njega.

neuzvracena-ljubav-zvezde-koje-su-dobile-korpu-od-drugih-zvezda-1.jpg

Selena Gomez od Džordža Šelija

Oткако je saznala da gaji simpatije prema njoj, prelepoj Seleni Gomez je zapao za oko pevač Džordž Šeli iz grupe Union J. Pa ne samo da je ponudila sastanak već je snimila i video poruku specijalno za njega, poručujući mu da je u Londonu i da očekuje da se javi. Verovale ili ne, to se nije desilo. U intervjuu na radiju, Gomez je priznala da ne samo da se nisu videli već se nisu ni čuli: „Džordž mi se nije javio. Zaista sam uvređena.“

neuzvracena-ljubav-zvezde-koje-su-dobile-korpu-od-drugih-zvezda-2.jpg

Džastin Biber od Dženifer Lorens

U novembru 2015. godine, pevač je odlučio da oproba sreću sa glumicom Dženifer Lorens. Gostujući u emisiji na radiju Capital FM, Džastin Biber je otkrio da bi voleo da bude momak oskarovki: „Ona je baš seksi. Ona je neverovatna. Ona je preslatka.“ Reči su doprle do ušiju Lorensove, pa je rešila da mu uzvrati na emocije. Njen konačni odgovor je bio: „Ne.“

neuzvracena-ljubav-zvezde-koje-su-dobile-korpu-od-drugih-zvezda-3.jpg

Džordž Kluni od Eve Longorije

Pre nego što je zaplovio bračnim vodama sa Amal Kluni, glumac je bio neukrotivi zavodnik. I dalje se visoko kotira na listama najseksi muškaraca na svetu. Ipak, neodoljivu Evu Longoriju nije „kupio“ svojim izgledom.

Džordž Kluni je želeo nešto više od prijateljstva sa latino lepoticom, pa je pokušao da je osvoji. Međutim, činjenica da se u isto vreme viđao i sa svojom bivšom devojkom Stejsi Kibler se nimalo nije dopala glumici. Odbila je da bude sa njim – sve dok nije jedna i jedina.

neuzvracena-ljubav-zvezde-koje-su-dobile-korpu-od-drugih-zvezda-4.jpg

Džejms Franko od Kristen Stjuart

U septembru 2012. godine, Džejms Franko i Kristen Stjuart su se sreli na filmskom festivalu u Torontu. Navodno se glumac zaljubio na prvi pogled u svoju koleginicu. 20 minuta je obasipao komplimentima na njen račun, pa je pokušao da je osvoji pozivajući je na večeru. Iako joj je prijala Frankova pažnja, ona ipak nije prihvatila ponudu.

neuzvracena-ljubav-zvezde-koje-su-dobile-korpu-od-drugih-zvezda-5.jpg

Drejk od Rijane

Muzička saradnja između Drejka i Rijane cveta godinama. Ljubav i ne baš. Oboje imaju dugačku zajedničku istoriju, ali im se nije posrećilo kao paru. Dodeljujućij oj nagradu na VMA 2016. godine, reper je iskazao svoja osećanja prema Rijani pred milionskim auditorijumom.

 „Zaljubljen sam u nju od svoje 22. godine.“, izjavio je Drejk u emotivnom govoru. Ali izgleda da ovo nije dotaklo lepoticu sa Barbadosa. Kada je pokušao da je poljubi, ona je okrenula glavu. Kasnije ga je prekorila i na društvenim mrežama.

neuzvracena-ljubav-zvezde-koje-su-dobile-korpu-od-drugih-zvezda-6.jpg

Lista se nastavlja na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Skandalozni ljubavni trouglovi u kojima su se našli slavni Kolege, koleginice, dadilje, prijatelji - nema kategorije sa kojom slavni nisu b...
Poznate žene koje su ove godine hrabro pokazale lice bez šminke 2019. je bila važna godina za prirodnu lepotu. Ove godine ne samo što se proslav...
Poznate ličnosti koje su odustale od obrazovanja da bi sledile svoj san Ne postoji samo jedan put do uspeha, a poznate ličnosti su savršen primer za to....