Sastav sa kojim bi Jugoslavija, da još uvek postoji, otišla na prvenstvo u Rusiji

Ovih dana države objavljuju svoje fudbalske sastave za predstojeće svetsko prvenstvo. Eks YU nostalgičari će se sigurno setiti neverovatnih uspeha jugoslovenske reprezentacije.

sastav-sa-kojim-bi-jugoslavija-da-jos-uvek-postoji-otisla-na-prvenstvo-u-rusiji.jpg

Mlađe generacije, osim ako nisu gledale film i seriju Montevideo, ne znaju o čemu je reč. Mi, kao srednja generacija, možemo samo da maštamo da će se ova država opet stvoriti.

Evo kako bi izgledala fudbalska reprezentacija da Jugoslavija još uvek postoji, ili ukoliko se u budućnosti objedini i nastupa na sportskim događajima.

Najverovatnije bi ovaj sastav bio mnogo kvalitetniji da nije došlo do raspada slavne Jugoslavije (zbog kvalitetnih kadrova u svakoj zemlji i velike konkurencije), međutim, sa tim sa čime raspolažemo, evo kako bi izgledali 23 izabranika za fudbalsku selekciju Jugoslavije.

Golman – Samir Handanović

Desni bek – Stefan Ristovski

Levi bek – Аleksandar Kolarov

Centralni bek – Stefan Savić

Centralni bek – Dejan Lovren

Centar – Luka Modrić

Centar Ivan Rakitić

Centar – Miralem Pjanić

Desno krilo – Ivan Perisić

Levo krilo – Stevan Jovetić

Napad – Edin Džeko


Zamene:

Branislav Ivanović, Mateo Kovačić, Asmir Begović, Mario Mandžukić, Dario Srna, Nemanja Matić, Enis Bardi, Ezgijan Alioski, Marselo Brozović, Ilija Nestorovski, Matija Nastasić, Sergej Milinković Savić.

sastav-sa-kojim-bi-jugoslavija-da-jos-uvek-postoji-otisla-na-prvenstvo-u-rusiji-2.jpg

N. V. | CRNOBELO.rs

Možda vas zanima:

Najseksi fudbalski sudija u svetu, čarobno venčanje na Santoriniju sa 20 godina starijim mužem – Ko ... Godine 2020. na Santoriniju se venčala sa Danijelom Stefanskim koji je 20 godina...