Ana Vintur je izabrala 8 najvećih modnih trendova za 2020. godinu

Urednica časopisa Vogue, bez sumnje je jedna od najvećih modnih ikona, pa vas sigurno zanima šta ima da kaže o trendovima u 2020. godini.

ana-vintur-je-izabrala-8-najvecih-modnih-trendova-za-2020-godinu-01.jpg

Ana Vintur je već izabrala svoje modne favorite za sledeću sezonu, a možete ih pogledati u nastavku:

Ravne cipele

U kolekcijama za proleće/leto 2020. godine svih velikih modnih kuća dominiraju ravne cipele. Naravno, nema potrebe da čekate novu sezonu kako biste probali ovaj trend.

ana-vintur-je-izabrala-8-najvecih-modnih-trendova-za-2020-godinu-02.jpg

Vez

Detalji sa vezom na bluzi, haljini, pantalonama, tašni i drugim modnim komadima, definitivno će biti hit sledeće sezone.

Ovaj detalj će osvežiti svaku modnu kombinaciju i daće joj boho izgled.

ana-vintur-je-izabrala-8-najvecih-modnih-trendova-za-2020-godinu-03.jpg

Mantili

Mantili nikada ne izlaze iz mode i hit su svake jeseni i proleća. Ovaj komad odeće se našao na listi Ane Vintur, pa ako ga nemate, sada je pravi trenutak da investirate u dobar mantil.

ana-vintur-je-izabrala-8-najvecih-modnih-trendova-za-2020-godinu-04.jpg

Interesantni dezeni

Životinjski printovi, cvetovi i dezeni sa geometrijskim oblicima vladaće sledećom toplom sezonom. Još je bolje ako su dezeni u jakim i svetlim bojama.

ana-vintur-je-izabrala-8-najvecih-modnih-trendova-za-2020-godinu-05.jpg

Pogledajte ostale trendove na sledećoj stranici...Možda vas zanima:

5 najvećih modnih promašaja slavnih u proteklih 10 godina Bez obzira na to što poznati imaju čitav tim koji se brine za njihov izgled, ni ...
30 modnih kombinacija u kojima možete provesti jesen na poslu (foto) Jesen je doba kada je sasvim normalno da iskombinujete sandale sa mantilom ili k...
10 „dosadnih“ modnih komada koje bi svaka žena trebalo da ima Kada počne nova sezona, sigurno razmišljate o tome da obnovite svoju garderobu. ...