Supruga lepotica i četvoro dece: Činjenice o Niku Vujičiću, muškarcu rođenom bez ruku i nogu, za koga je samo nebo granica

Krajem 2021. godine, inspirativni muškarac srpskog porekla proslavio je rođendan i napisao: „Neverovatno sam zahvalan što sam živ i što sam dogurao do 39 godina. Život zaista samo postaje bolji!“

supruga-lepotica-i-cetvoro-dece-cinjenice-o-niku-vujicicu-muskarcu-rodjenom-bez-ruku-i-nogu-za-koga-je-samo-nebo-granica-01.jpg

Nik Vujičić je rođen bez ruku i nogu, ali ga to ne sprečava da živi ispunjenim i dinamičnim životom. Ima divnu ženu, četvoro dece, pliva, surfuje, igra golf i još mnogo toga.

Godinama unazad, punio je medije svojim inspirativnim načinom života, a radio je i kao motivacioni govornik.

Nik ima samo malo stopalo na levoj nozi koje mu pomaže da održi ravnotežu, pa čak i da piše olovkom postavljenom među prstima.

Činjenice o njegovom životu:

Ima 39 godina, rođen je u Melburnu u Australiji, ali njegovo poreklo je srpsko. Njegovi roditelji Dušanka i Borislav Vujičić iz Srbije su se preselili u Australiju. Rođen je u decembru 1982. godine.

Pati od tetra-amelia syndrome, veoma retkog poremećaja koji karakteriše odsustvo sva 4 uda, a može se javiti usled mutacija u genima.

Oženio se svojom voljenom Kanae Mjaharom posle samo nekoliko meseci viđanja.

Njihovo venčanje bilo je 2021. godine, a sada su ponosni roditelji četvoro dece.

Par se upoznao u Teksasu kada je ona došla da sluša njegov motivacioni govor. Njihov bračni život je harmoničan i nema nikakvih skandala koji su povezani sa njima.

Nik je osnivač međunarodne neprofitne organizacije „Life Without Limbs“ kroz koju pokušava da pomogne drugim ljudima koji su u situaciji kao što je njegova.

Još 5 činjenica na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Pravio je luksuzne seks-žurke, menjao supruge za mlađe, a sa 85 godina se oženio po treći put – Činj... Silvio Berluskoni važi za jednog od najskandaloznijih i najkontroverznijih polit...