Tajne tantričkog seksa: Drevni trikovi za nezaboravno zadovoljstvo

Drevna indijska ezoterična tradicija, kao i duhovno učenje poznato kao tantra, kaže da su erotika, seks i emocije prirodna sredstva za spajanje polariteta muške i ženske energije u jedno. 

tajne-tantrickog-seksa-drevni-trikovi-za-nezaboravno-zadovoljstvo-01.jpg

Tantra nas uči da seks nije samo metod za postizanje fizičkog zadovoljstva, već i mogućnost kreativnog korišćenja pozitivne seksualne energije u drugim oblastima života.

Za vreme seksualnog odnosa nalazimo se u intenzivnom stanju svesti i podsvesti, a uz pomoć tantričkih rituala možemo da prenesemo taj fokus i na druge sfere svog života.

Tantrički seks funkcioniše prema principu jačanja seksualne energije, stimulacije i kontrole. Ova kombinacija dovodi do maksimalnog fizičkog, ali i duhovnog zadovoljstva.

Pripremite prostor u kojem ćete voditi ljubav. Okružite se jastucima i mekom posteljinom. Ukrasite prostoriju mirišljavim svećama i ostavite ih da budu jedini izvor svetlosti.

tajne-tantrickog-seksa-drevni-trikovi-za-nezaboravno-zadovoljstvo-02.jpg

Tantrički seks traje dugo vremena, pa je potrebno da imate i nešto za osveženje. Flašu vode ili voće koji će vam dati potrebnu energiju, ali se slobodno osvežite i hranom ili pićem po svom izboru.

Pripremite se fizički, psihički i emotivno. Ovom iskustvu vođenja ljubavi pristupite otvorenog uma i otvorenog srca, bez dvoumljenja i stida, sa radoznalošću i razigranošću. Opustite se maksimalno pre nego što počnete da vodite ljubav.

Oslobodite se fizičke napetosti. Sedite udobno nasuprot svog partnera. Oboje treba da se istegnete kako biste se oslobodili telesne napetosti.

zauzmite pozu koja se zove „jab jum“. Ovo je tradicionalna tantrička poza, veoma intimna, koja pruža osećaj bliskosti. Muškarac treba da sedi prekrštenih nogu, a žena treba da mu sedne u krilo i da ga obuhvati nogama.

tajne-tantrickog-seksa-drevni-trikovi-za-nezaboravno-zadovoljstvo-03.jpg

Uspostavite stalan kontakt očima. Na početku ćete se osećati neprijatno zato što, bez obzira na intimnost, ljudi nisu skloni da prave ovakve „eksperimente“.

Ne postoji vremensko ograničenje za ovu fazu. Gledajte se sve dok vam ne postane prijatno. Ovaj nivo povezanosti, koji treba da dostignete, doneće vam maksimalno zadovoljstvo.

Ne prekidajte kontakt očima za vreme svih rituala, ni dok vodite ljubav.

tajne-tantrickog-seksa-drevni-trikovi-za-nezaboravno-zadovoljstvo-04.jpg

Povežite se rečima. U ovom trenutku recite jedno drugom kako se osećate. Podelite svoje misli, opišite ono što najviše volite i koji pokreti vas čine srećnim. Budite iskreni.

Uključite i dodire u ovaj ritual. Dodirujte partnera prstima, polako i nežno, kako biste probudili sva čula. Dozvolite i partneru da radi to isto.

Ništa ne forsirajte. U ovoj fazi tantričkog rituala, penetracija može, ali i ne mora da se desi. Ritual možete da završite i bez toga jer sama penetracija i nije u fokusu tantričkog seksa, već je samo jedna od mogućnosti na putu ka zadovoljstvu.

Najvažnije je da ni u jednom trenutku ne izgubite svest o onome što se dešava. Budite fokusirani na sam čin i povezanost sa partnerom.

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Мini modni trikovi za savršen izgled u svakoj situaciji Više puta smo govorile o tome da je odeća prva stvar koju neko primeti prilikom ...
Želite da odgajate srećnu decu? Za početak, morate ih naučiti šta su nesreća i nezadovoljstvo Šta najviše priželjkujete za svoju decu? „Da budu srećna“ je najčešći odgovor. ...
Zaglavljen prsten, klizave cipele: Trikovi za brzo rešavanje neočekivanih problema Svima nama su se desila neprijatna iznenađenja u trenucima kada ih najmanje oček...
Za vreme seksa: Sitnice kojih se žene stide, a muškarci ih uopšte ne primećuju Pripadnice nežnijeg pola su često preopterećene time kakav utisak će ostaviti pr...
Za sve lenje i one koji ne vole da vežbaju: Brzi trikovi za mršavljenje Svi žele da budu mršavi i zgodni, naročito posle praznika nema ko ne želi da pov...
Velike grudi su znak visoke inteligencije: Каkve tajne otkriva fizički izgled žene? Da li znate da pune usne garantuju vernost u ljubavnoj vezi? Ili pak iz kog razl...