6 znakova da je vreme da hitno osvežite garderobu

Da li ste jedna od onih žena koja godinama ne menja imidž i u ormaru imate gomilu starih komada odeće koju ne koristite?

6-znakova-da-je-vreme-da-hitno-osvezite-garderobu-01.jpg

Ženama obično ne treba motivacija za šoping, pa u njemu čak i preteruju.

Ipak, ako ste od onih koje nisu toliko zaražene ovom navikom, možda je vreme da krenete u šoping i da obnovite svoju garderobu sa nekoliko novih komada.

Signali koji ukazuju da je vreme za to:

Godinama imate isti imidž i ne eksperimentišete

Ako ste istu frizuru i odeću imali na fakultetu, na prvom radnom mestu i posle venčanja, vreme je za novi stil. Budite hrabriji sa promenama.

6-znakova-da-je-vreme-da-hitno-osvezite-garderobu-02.jpg

Ne želite da vas fotografišu cele

Ako se plašite ovoga, onda treba da obnovite garderobu u ormanu sa nekim komadima odeće u kojima ćete se osećati samouvereno i komforno.

6-znakova-da-je-vreme-da-hitno-osvezite-garderobu-03.jpg

Orman vam je pun odeće vaše babe

Da, moda se vraća i neki komadi odeće iz vremena vaše babe sada su IN, ali to ne znači da orman treba da vam bude pun zastarelih stvari koji vas samo čine nervoznom.

Pravite generalku svog plakara na svakih 6 meseci i iz njega izbacite sve što vam ne donosi radost. Kada oslobodite prostor, bićete više inspirisani da odete u šoping.

6-znakova-da-je-vreme-da-hitno-osvezite-garderobu-04.jpg

Čuvate odeću koja nije prikladna vašim godinama

Imate više od 30 godina i dvoje dece, a vaš orman je pun kratkih suknji. Vreme je da se oslobodite garderobe koja je bila hit u vašim 20-im godinama i da kupite nešto prikladnije kao što je midi suknja, poslovni kostim ili koktel haljina.

6-znakova-da-je-vreme-da-hitno-osvezite-garderobu-05.jpg

Imate odeću koja ne odgovara vašoj društvenoj ulozi

Možda ste godinama bili poslovna žena, ali sada ste majka, pa je vreme da sebi kupite ležernije komade garderobe za svakodnevne aktivnosti sa vašim novorođenčetom.

Isto važi i u obrnutom slučaju, posle vraćanja sa porodiljskog odsustva. Ponovite se sa nečim poslovnim.

6-znakova-da-je-vreme-da-hitno-osvezite-garderobu-06.jpg

Komadi odeće vas ne prikazuju kao samouverenu ženu

Viktorija Bekam je jednom prilikom rekla da su seksi korseti u koje se utezala u mladosti samo pokazivali kako nije imala samopouzdanja i koliko joj je bila potrebna potvrda od strane okoline.

Sada, ona zna da ne mora da nosi neudobnu odeću da bi izgledala privlačno i samouvereno.

6-znakova-da-je-vreme-da-hitno-osvezite-garderobu-07.jpg

 S. S. | CRNOBELO.rs / foto: pinterest.com

Možda vas zanima:

Теksas jakna je obavezan komad za ovu sezonu: 30 ideja kako da je nosite Iako dugo vremena nije bila u modi, pre nekoliko sezona teksas jakna je ponovo s...
Моdni zakoni kraljica stila: 10 komada odeće koje svaka dama mora da ima u garderoberu Тајna najbolje odevenih žena na svetu je skrivena u bezvremenskim klasicima koji...
Маle grudi ili veliki stomak: Kupaći kostimi prema obliku vašeg tela Neki modeli kupaćih kostima mogu da naprave magiju kada je reč o vašoj figuri. ...