Kako princeze i kraljice širom sveta vaspitavaju svoju decu?

Koje je osnovno pravilo za vaspitavanje dece kraljice Španije, a koje princeze od Danske?

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-01.jpg

Pravilno odgajanje dece glavna je briga svakog roditelja. Od vas zavisi da li će deca izrasti u pristojne osobe koje će doprinositi društvu.

Vi im morate biti dobar primer na koji će se ugledati.

Metode za vaspitavanje dece kraljevskih porodica iz celog sveta:

Telesni kontakt

Princeza Dajana svoje sinove nije ispuštala iz ruku, što je veoma neobično za kraljevske porodice. Ona je verovala da im dodiri i bliskost donose veliku korist.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-02.jpg

Tehnika „dvostrukog dodira“

Kejt Midlton i princ Vilijem koriste tehniku „dvostrukog dodira“ kako bi dete osećalo toplinu i ljubav od oba roditelja, kao i emotivnu sigurnost. Tako se ono oseća bezbedno i smireno.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-03.jpg

Učenje stranih jezika

Kraljica Španije Leticija, još od malih nogu tera svoju decu da uče strane jezike, i to engleski i kineski. Isto tako, vodi ih i na ples i odbojku.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-04.jpg

Vreme provedeno zajedno

Princeza Viktorija od Švedske se trudi da njeno dvoje dece stalno imaju zajedničke aktivnosti i vreme provode zajedno kako bi formirali čvrste veze.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-05.jpg

Dozvola za društvene mreže

Princeza Mete-Marit od Norveške želi da njena deca vode normalan život kao i drugi tinejdžeri, pa im zato dozvoljava da koriste društvene mreže.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-06.jpg

Još 5 metoda na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Каkо dа naučite decu da se hrane pravilno, bez plača i nervoze? Naterati dete da jede ono što je zdravo umesto onog što želi, može biti pravi iz...
Želite da odgajate srećnu decu? Za početak, morate ih naučiti šta su nesreća i nezadovoljstvo Šta najviše priželjkujete za svoju decu? „Da budu srećna“ je najčešći odgovor. ...
Vodič za roditelje: Čemu treba da naučite decu do 18. godine? Iako uopšte nije lako, ako ste ipak spremni na taj korak, možete biti odlični ro...