Kako princeze i kraljice širom sveta vaspitavaju svoju decu?

Koje je osnovno pravilo za vaspitavanje dece kraljice Španije, a koje princeze od Danske?

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-01.jpg

Pravilno odgajanje dece glavna je briga svakog roditelja. Od vas zavisi da li će deca izrasti u pristojne osobe koje će doprinositi društvu.

Vi im morate biti dobar primer na koji će se ugledati.

Metode za vaspitavanje dece kraljevskih porodica iz celog sveta:

Telesni kontakt

Princeza Dajana svoje sinove nije ispuštala iz ruku, što je veoma neobično za kraljevske porodice. Ona je verovala da im dodiri i bliskost donose veliku korist.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-02.jpg

Tehnika „dvostrukog dodira“

Kejt Midlton i princ Vilijem koriste tehniku „dvostrukog dodira“ kako bi dete osećalo toplinu i ljubav od oba roditelja, kao i emotivnu sigurnost. Tako se ono oseća bezbedno i smireno.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-03.jpg

Učenje stranih jezika

Kraljica Španije Leticija, još od malih nogu tera svoju decu da uče strane jezike, i to engleski i kineski. Isto tako, vodi ih i na ples i odbojku.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-04.jpg

Vreme provedeno zajedno

Princeza Viktorija od Švedske se trudi da njeno dvoje dece stalno imaju zajedničke aktivnosti i vreme provode zajedno kako bi formirali čvrste veze.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-05.jpg

Dozvola za društvene mreže

Princeza Mete-Marit od Norveške želi da njena deca vode normalan život kao i drugi tinejdžeri, pa im zato dozvoljava da koriste društvene mreže.

kako-princeze-i-kraljice-sirom-sveta-vaspitavaju-svoju-decu-06.jpg

Još 5 metoda na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Tražite li ime za svoju bebu? Ženska imena koja u prevodu znače „princeza“ Izbor imena je jedna od važnijih odluka koje roditelji donose za svoju bebu. O o...
Ostavite ga da duže spava - 13 tajni uz pomoć kojih majke iz Holandije odgajaju srećnu decu Nauka je pokazala da su deca iz Holandije mnogo srećnija za razliku od svojih vr...
„Niko ne čisti svoju kuću svaki dan i niko nema seks svaki dan“ – Ohrabrujuća ispovest jedne majke Sve majke su predivne i savršene, a ovaj tekst će vam pokazati da nikada ne treb...